Veel belangstellng voor nieuwe woningen aan Meppelweg

Het was een drukte van jewelste afgelopen donderdag in Zuid57. De verkoop van de 41 woningen in het project Vita – Wonen in Quattro ging daar van start. “Ik woon nu tegenover Quattro en zou graag naar een compleet nieuwe woning verhuizen,” vertelt een van de bezoekers.

Wonen in Quattro is de laatste fase van de gebiedsontwikkeling langs de Meppelweg in de wijk Morgenstond. Het project bestaat uit vier moderne woongebouwen, waarvan het eerste in 2015 is opgeleverd. Het tweede gebouw Vita is nu in verkoop.
“Wat een geweldige opkomst. We hadden wel verwacht dat er interesse zou zijn voor dit project. Er is in Den Haag niet veel aanbod in deze prijsklasse. Daarnaast kunnen mensen al zien dat het eerste woongebouw erg mooi geworden is. De bezoekers zijn erg enthousiast over de plattegronden en de toegankelijke prijs,” vertelt Ard Buis, verkoopleider bij de Wijkontwikkelingsmaatschappij Den Haag Zuidwest.

Vloerverwarming
Vita biedt luxe appartementen met twee of drie kamers en ruime tweelaagse woningen met een diepe tuin of dakterras. De prijzen lopen uiteen van € 142.900,- v.o.n. voor een tweekamerappartement tot € 261.000,- v.o.n. voor een hoekwoning met tuin en parkeerplaats. Alle woningen zijn volledig voorzien van vloerverwarming en hebben een luxe badkamer. De verwachting is dat de woningen in de tweede helft van 2018 opgeleverd worden.

Inschrijftermijn
Geïnteresseerden kunnen zich nog t/m 30 januari inschrijven voor een woning, bij de verkopende makelaars Frisia Makelaars en Olsthoorn Makelaars. Kijk voor meer informatie over het project op www.woneninquattro.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.