‘Bejaarden en Begeerte’ in Theater Dakota

Het Zuidelijk Toneel presenteert op zaterdag 1 december (aanvang 20.15 uur) het slottournee met ‘Bejaarden & Begeerte’. Een hele bijzondere én humoristische voorstelling over liefde op latere leeftijd, twijfels en aarzelingen van vroeger en gemis en verlangens van vandaag. Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met voormalig redactrice-nieuwslezer én presentatrice van het NOS Journaal, Noraly Beyer. Blijf dus vooral zitten en neem deel aan het gesprek met deze fantastische vrouw.

Een kaartje voor de voorstelling kost €16 (Ooievaarspas €8), inclusief een drankje. Bestellen kan via www.theaterdakota.nl of 070-326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota aan de Zuidlarenstraat 57.
Oscar Kocken en Lucas De Man pakken met hun zangeres (70+) nog één keer uit met een flink offensief. Een intieme voorstelling over passie en liefde op latere leeftijd. De twee spelers raakten geïnspireerd door hun eigen opa’s, die op hoge leeftijd wederom verliefd werden. ‘Bejaarden & Begeerte’ is een reis door de tijd. De voorstelling gaat zelfs al langer mee dan de musical Soldaat van Oranje, maar dit wordt echt het allerlaatste seizoen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.