Behandelings- en Ontspanningsmassage

Ik ben Mai Huong Nguyen. In Vietnam was ik twaalf jaar lerares scheikunde. In Nederland beoefen ik nu al meer dan 20 jaar de traditionele oosterse behandelingsmassage. Veel van mijn cliënten die last hebben van onder andere hernia, migraine, stress, rugpijn, schouderpijn, sportblessures en vermoeidheid zijn met succes behandeld.

Naast behandelingsmassage, kunt u ook gerust langskomen om te ontspannen. Het zal u zeker helpen lichamelijke klachten in de toekomst te voorkomen. Dat kunnen we gezellig doen met een kopje koffie na de massage.

De kosten: 25 Euro per half uur en 40 Euro voor één uur. Mijn adres is Volendamlaan 895 in Den Haag, 200 meter van de halte Thorbeckelaan van tramlijn 2.
Ik werk alleen op afspraak, desgewenst kom ik ook thuis masseren. Telefoon: 06 1533 0614.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.