Bedenk een puik plan voor Den Haag en win

Iedere Hagenaar die ervan overtuigd is een puik plan te hebben voor Den Haag, wordt aangemoedigd dit plan in te dienen. Niet alleen maken deelnemers hiermee kans op maximaal €50.000,- om dit plan ook daadwerkelijk zelf uit te voeren, ze worden hierbij ook nog eens geholpen door een team van experts.

Welk puike plan haalt de nationale media en levert een bijdrage aan het imago van Den Haag? Welk puik plan maakt Den Haag nog mooier, beter en leuker? Puike Plannen is een zoektocht naar het ultieme plan dat dit allemaal in zich heeft. Met deze campagne roept Den Haag haar inwoners op om mee te doen en met verfrissende ideeën te komen.

Meedoen
Deelname aan Puike Plannen staat open voor iedereen van 18 jaar of ouder en opgegroeid, wonend, studerend of werkend in Den Haag. Ook Haagse bedrijven of organisaties mogen meedoen. Puike Plannen kunnen tot en met vrijdag 7 december worden ingestuurd. Alle informatie over meedoen staat op de website: www.puike-plannen.nl. Via de Facebook-pagina Be Hague is de campagne in alle fases te volgen.

Den HaagJury en stemmen
Een zevenkoppige Haagse jury, onder leiding van juryvoorzitter Joop Buyt, maakt uit alle inzendingen een selectie van maximaal 10 halve finalisten, zij krijgen de kans hun puike plan te pitchen aan de jury. Drie finalisten gaan vervolgens strijden om de winst. Zij voeren campagne om zoveel mogelijk publieksstemmen te werven voor hun puike plan. Het winnende puike plan moet door de de winnaar binnen één jaar uitgevoerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.