Beat creation en Talenthouse bij The GAP

Elke donderdag tussen 18.30 en 21.00 uur is het tijd voor The GAP, een wekelijkse ontmoetingsavond met activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Deze donderdag is het tijd voor Beat creation en de allereerste ‘The GAP TALENTHOUSE’.

Veel jongeren weten inmiddels de weg te vinden naar de wekelijkse workshop Beat creation van 18.30 tot 19.20 uur. Voor jongeren die alles willen weten over het maken van beats en sounds en natuurlijk zelf aan de slag willen. Aanstaande donderdag is het daarnaast tijd voor de allereerste editie van The GAP TALENTHOUSE om 19.30 uur. In The GAP TALENTHOUSE wordt door middel van actieve spelvormen gewerkt aan zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Tijdens de TALENTHOUSE worden jongeren uitgedaagd om aan de slag te gaan met hun talenten, deze te ontdekken en in te zetten. Bij aanvang ontvangt elke jongere een mindmap. Na het doorlopen van alle activiteiten hebben jongeren een ingevulde mindmap én een potje zelfkennis om mee naar huis te nemen!
Activiteiten zijn bijvoorbeeld ‘Mission Impossible’; bij dit spel is samenwerken en het benutten van elkaars talent cruciaal. Of het etikettenspel, waarbij de deelnemers moeten raden volgens welk opgeplakt etiket ze behandeld worden. Of het schatgraversspel waarin ze waardevolle eigenschappen van zichzelf en van hun medespelers zullen ontdekken.
Vooraf aanmelden is niet nodig. Elke activiteit kost 1 euro. The GAP vindt plaats bij Trias aan de Cor Ruysstraat 2 (tussen het station en In de Bogaard). Volg The GAP Rijswijk ook op Instagram.

The GAP is een initiatief van Welzijn Rijswijk en Trias, Centrum voor de Kunsten met medewerking van Young Infinity en Blacklargo. The GAP bestaat uit wekelijkse bijeenkomsten waar ruimte is voor ontwikkeling op creatief en persoonlijk gebied. Er is een programma dat gevolgd kan worden, maar bovenal is het de bedoeling dat jongeren zelf aangeven waar ze behoefte aan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.