Beach Resort Kijkduin – Kijkduin Sunrise

Feestelijke opening van het strandseizoen in Beach Resort Kijkduin. Live muziek, straat entertainers, kids activiteiten en natuurlijk een afsluitend vuurwerk. Mis het niet! Het volledige programma kun je hier vinden.

Gedurende de hele dag en avond is er in Kijkduin van alles te zien en te beleven. Onder andere zullen Dust Bowl Drifters, Arp Frique en Tim Knol zorgen voor een knallend muziekprogramma en straattheater wordt verzorgd door onder andere Vespaqua en Aquaduck.

Tim Knol
Het klinkt als een droomverhaal. En dat is het misschien ook wel. Want vier jaar geleden kon Tim Knol alleen maar dromen van uitverkochte zalen, uitzinnige festivalweides en je werk maken van het schrijven van mooie liedjes. Een paar jaar, twee platen en een rij aan imposante optredens verder is de droom waarheid geworden. En blijkt die droom eigenlijk pas net begonnen.

Arp Frique
Geboren in de provincie, opgegroeid in Rotterdam en man van de wereld in Amsterdam. De muzikale invloeden van Arp Frique zijn duidelijk: boogie, afro, disco.

Dust Bowl Drifters
Hou je van de bluegrass, country of folk, dan moet je zeker naar de Dust Bowl Drifters komen luisteren.

Vespaqua
Aan de kant, hot tub. Maak plaats, buitenzwembad. Want wie wil er nog een statische poedelpartij, als je ook kunt badderen èn karren met Vespaqua. Vespaqua is ’s werelds kleinste, maar allerleukste badhuis – omdat hij mobiel is! Tot op drie mintgroene badkuipen, voortgetrokken door een Vespa Ape uit 1966, zullen badderaars voorzien van de spannendste, ontspannende weeksessie die ze ooit zullen meemaken.

Aqua Duck
Is het een fontein? Niet alleen! Een lichtshow? Zeker weten! Is het interactief? Wat dacht je anders? Het is Aquaduck. Wie dit kolossale standbeeld van badeenden-in-overvloed nadert, krijgt gegarandeerd een grijns op het gelaat geëtst. Want Aquaduck simpelweg ‘een water en licht-installatie’ noemen, is hem tekort doen; Aquaduck is een festival voor de zintuigen! Waarom? Hij laat water in betoverende, gechoreografeerde patronen vloeien.

Feest aan Zee
Precies 200 jaar geleden bouwde Jacobus Pronk het eerste badhuis op Scheveningen, een klein houten huisje met vier badkuipen met zeewater. Zo ontstond de eerste badplaats van Nederland. De hele stad feest mee met festivals, exposities en voorstellingen Een tip van de sluier. De Volvo Ocean Race komt naar Den Haag en tijdens de World Championship Sand Sculpting verrijzen er 11 grote zandkunstwerken op het Lange Voorhout. Bekijk het programma vol festiviteiten op feestaanzee.nl. #feestaanzee

Meer informatie: promoteam@kijkduin-beachresort.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.