Banenmarkt en Rondje op Het Westerhonk

Vrijdag 15 maart, tijdens de Week van Zorg & Welzijn organiseert ’s Heeren Loo Het Westerhonk een banenmarkt op het woonzorgpark. Ook is het mogelijk een rondje te maken langs dagbestedingen, woningen en recreatiemogelijkheden. Hier kunnen de bezoekers de sfeer proeven van werken met mensen met een beperking in een parkachtige omgeving.

Tijdens de banenmarkt is het mogelijk om te speeddaten met medewerkers. Zij vertellen alles over de verschillende groepen, vacatures, opleidingen, stageplekken, arbeidsvoorwaarden en vrijwilligersklussen. Ook is het mogelijk om een rondje te maken over het woonzorgpark om een indruk te krijgen van de beschermde omgeving. Cliënten vertellen zelf hoe zij het vinden om hier te wonen, te werken en te recreëren.

Iedereen die geïnteresseerd is in een speeddate of wil ervaren welke ondersteuning Het Westerhonk biedt aan mensen met een verstandelijke beperking, is vrijdag 15 maart tussen 15.00 en 19.00 uur welkom. Is er een goede klik, dan kan direct een meeloopdag worden gepland. Wie weet is de start in een nieuwe baan in de zorg dan snel geregeld. De banenmarkt vindt plaats bij Restaurant Samen aan de Vijverweg 11 in Monster op Het Westerhonk.

Bezoekers met kinderen op stakende scholen, kunnen hun kroost meenemen. Zij kunnen tussen 15.00 en 17.00 uur, onder begeleiding van een docente van Theaterschool Koperen Kees, creatief aan de slag met klei in de kinderhoek in het restaurant.

Voor meer informatie: www.sheerenloo.nl/hetwesterhonk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.