Bakkerij Bosman viert haar 70-jarig bestaan

Ambachtelijke bakker Laurens Bosman, pur sang bakker van huis uit, nam de zaak van zijn vader in 1980 over en breidde de zaak uit met nog eens vijf winkels in Den Haag, Loosduinen, Nootdorp en Voorburg. In de maand mei mag hij het 70-jarig bestaan vieren en hij laat dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Vanaf zaterdag 6 mei zijn er ieder weekend feestelijke acties in de winkels en er is ‘spektakel’ te beleven.

Zaterdag 6 mei tussen 7.30 en 11.00 gratis ontbijten in de winkels Paradeplein te Nootdorp en Herenstraat te Rijswijk voor degenen, die in pyjama of slaapkleding komen.

Zaterdag 14 mei mogen kinderen van 6 tot 12 jaar een eigen feesttaart maken in de banket bakkerij Parkweg te Voorburg wanneer zij zich inschrijven via bakkerijbosman-inschrijven@outlook.com. De kosten zijn 5 euro.

Zaterdag 21 mei kan in de Parade te Nootdorp worden gekeken hoe de banketbakkers een 8 meter taartspektakel maken, waarna deze gratis kan worden geproefd.

Tot slot vindt er op zaterdag 28 mei een open dag in de bakkerij plaats waar historische ambacht kan worden bekeken en geproefd. Tevens zijn er verschillende kinderactiviteiten. Locatie: Winkel Rijswijk, tussen 10.00 en 15.00 uur.

Hoewel zijn krentenbrood wél krenterig is, is Bakker Bosman dat zelf niet, want hij laat jong en oud uit de hele regio dit 70-jarig jubileum meevieren.

Let op de informatie in uw brievenbus of kijk op de Facebookpagina van Bakkerij Bosman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.