Backyard Wilderness in Omniversum

Vanaf 12 februari is de veelbekroonde film Backyard wilderness in Omniversum te bewonderen. Backyard Wilderness is niet alleen een heerlijke grootbeeldfilm met adembenemende beelden, maar nodigt de kijkers – jong en oud – ook uit om er zelf op uit te trekken en de natuur (opnieuw) te ontdekken. Zet je mobiel eens uit, kijk goed om je heen en verbaas je over al het moois in je directe omgeving. Bezoekers van Backyard Wilderness krijgen van Omniversum daarvoor een speciaal eropuit-boekje waarmee kinderen met hun ouders of verzorgers het hele jaar door, in alle seizoenen, zelf activiteiten kunnen ondernemen in park, bos en duinen.

Backyard Wilderness werd vijf keer bekroond bij de Giant Screen Awards en bij de prestigieuze Smash Awards zelfs zes maal, onder meer voor beste onderwerp, beste camerawerk en beste visuele effecten. Ook ontving de film eind oktober 2018 tijdens het Rotterdams Wildlife Filmfestival the Kids Choice Award. De grootbeeldfilm zal de kijkers dan ook verbazen en vermaken met de onverwachte wonderen van de nabije natuur. Backyard Wilderness laat vier seizoenen lang unieke, adembenemende beelden zien van het dierenleven vlak onder onze neus. Minicamera’s hangen in holen en nesten of bewegen over de grond en door vijvers om het gedrag van grotere en kleinere dieren zeldzaam intiem vast te leggen. Van wasbeertjes, vossen, herten en muizen, van eenden, kolibrietjes, hommels en muizen.

Contact
De film  Backyard Wilderness is vanaf 12 februari dagelijks te zien in Omniversum, President Kennedylaan 5, Den Haag. Zie ook www.omniversum.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.