Bach in een ander jasje in Dakota

Klassieke muziek meets toneel in Bach & Bleekwater op zondag 21 mei (aanvang 14.30 uur) in Theater Dakota. Muziektheater door de absolute Nederlandse top. Een enorme aanrader!

In Bach & Bleekwater ontmoeten twee dames, een altvioliste (Esther Apituley) en een schoonmaakster (actrice Helen Kamperveen) elkaar bij toeval. Door een planningsfout van het theater, staan ze beiden op het podium. De één om een concert te geven, de ander om schoon te maken. Beide zijn onverzettelijk en gaan door met datgene waarvoor zij zijn ingehuurd: muziek maken en schoonmaken. Ze raken met elkaar in gesprek en de schoonmaakster breekt open door de gespeelde muziek.

Bach!
Apituley speelt solo, de beruchte en beroemde Bach Chaconne. Componist Bob Zimmerman schreef een arrangement voor een koor dat live in de voorstelling zingt. In Dakota is dat het Haags Vocaal Ensemble onder leiding van Benic.

Kaarten voor Bach & Bleekwater kosten €17 per stuk (met Ooievaarspas €8,50). Bestellen kan via www.theaterdakota.nl of 070-3265509 of aan de kassa van Dakota aan de Zuidlarenstraat 57.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.