Baby Secrets, schattige verzamelbaby’s met een geheim

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Elk van deze schattige baby’s verbergen een geheim. Vul de badkuip met koud water en zet de baby erin. Kijk hoe de luier van kleur verandert. Roze of blauw? Jongen of meisje? Geef je baby een naam en vul het geboortebewijs in. Elke Baby Secret heeft een eigen karakter of favoriete activiteit. Sommige baby’s zijn makkelijk te vinden, andere zijn zeldzamer. Misschien vind je zelfs wel de beperkt verkrijgbare baby met glitterhoed en glinsterende laarzen of de zeldzame baby met de pluizige koalamuts? Verzamel alle 50 schattige personages – 25 jongens en 25 meisjes – en ontdek hun geheim.

Elk Baby Secret pakket bevat ook een verrassingsverpakking. Zo heeft elke unboxing een verrassingseffect! Een BABY Secrets Hobbelpaardpakket bijvoorbeeld heeft drie baby’s, een hobbelpaard, een badkuip, een geboortebewijs en een verzameloverzicht; een BABY Secrets Kinderwagenpakket bevat drie baby’s, een kinderwagen, een badkuip, een geboortebewijs en een verzameloverzicht; een BABY Secrets Wiegpakket is voorzien van drie baby’s, een wiegje, een badkuip, een geboortebewijs en een verzameloverzicht; en een BABY Secrets Kinderstoelpakket heeft drie baby’s, een kinderstoel, een badkuip, een geboortebewijs en een verzameloverzicht voor nog meer plezier!
De adviesprijzen zijn: een Single Pack kost 3.49 euro en elke playset 14.99 euro.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 5×2 Single Pack baby’s verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 23 juli binnen zijn.

VUL IN:
Vraag: Hoeveel Baby Secrets zijn er te verzamelen?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.