Avonturia lanceert nieuwe speurtocht

Met de start van de zomervakantie lanceert Avonturia een nieuwe speurtocht, met als thema: diersporen. Wat voor sporen laat een eekhoorn achter? Wat voor kleur is de poep van de wolf? Welk spoor laat een carnivoor achter? Kinderen komen van alles te weten over diersporen, terwijl zij tegelijkertijd al het moois in de winkel ontdekken.

Er is een Mini en Maxi speurtocht, dat wil zeggen dat er voor alle leeftijden passende vragen zijn. Verder zijn er in de afgelopen maanden diverse jonge dieren geboren bij Avonturia. Maar de geboorte van baby schorpioenen is wel behoorlijk uniek! Vorige week zijn er tientallen schorpioenen geboren. De moeder maakt het goed en draagt haar baby’s voorlopig nog op haar rug. Deze schorpioen kan groeien tot een lengte van ongeveer 13 centimeter. Door de relatief grote bouw en de zwarte kleur maakt deze schorpioen best wel indruk op degene die hem tegenkomt. De baby’s zijn nog lang niet zo groot; die moeten nog even doorgroeien. Ze kunnen dagelijks bewonderd worden in de Reptielenwereld van Avonturia.

Avonturia de Vogelkelder is gevestigd aan de Kerketuinenweg 3 in Den Haag. Tel. 070-3637272. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 uur, op zaterdag van 9.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Zie ook www.avonturia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.