Autohaag Zeeuw organiseert Benefiet Tennistoernooi Play for Luna

Autohaag Zeeuw organiseert op 10 december a.s.  in samenwerking met de Stichting Luna Sluiter,  Raemon Sluiter, Fatima Moreira de Melo, Martin Verkerk, Don Diego Poeder  en Howard Komproe het Autohaag Zeeuw Benefiet Tennis Toernooi: Play for Luna. De gehele opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan de Stichting Luna Sluiter.

Luna Sluiter
Luna Sluiter is het dochtertje van Maurice en Anja Sluiter. Op 15 juni 2007 werd bij Luna op 3-jarige leeftijd een hersenstamtumor (ponsglioom) vastgesteld. Direct bij deze boodschap kregen de ouders van Luna te horen dat zij hoogst waarschijnlijk niet langer dan een jaar zou leven. Op 9 juli 2008 is Luna helaas overleden aan de gevolgen van deze ponsglioom. Ter nagedachtenis van hun dochtertje hebben Maurice en Anja de Stichting Luna Sluiter opgericht om zo bij te kunnen dragen aan de zorg voor kinderen met een hersentumor.
Komt u ook gezellig langs, er is van alles te doen!

Ondanks het verdrietige onderwerp belooft het op 10 december op Reyerparc in Ridderkerk een mooie en positieve dag te worden! Raemon Sluiter, Fatima Moreira de Melo (oom en tante van Luna), Don Diego Poeder, Martin Verkerk en Howard Komproe zullen aanwezig zijn op deze dag. Raemon verzorgt samen met Martin een tennis clinic aan de deelnemers van het toernooi. 
De entreekosten bedragen € 5,- per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis), deze opbrengst komen geheel ten goede aan Stichting Luna Sluiter. Er is voldoende entertainment zoals muziek, een springkussen, een grabbelton en schmink. En uiteraard kunnen de wedstrijden bekeken worden!

Daarnaast is er een loterij met mooie prijzen. Loten kosten € 5,- per stuk en de opbrengsten komen geheel ten goede aan de Stichting Luna Sluiter. Je maakt door het kopen van deze loten kans op mooie prijzen zoals 2 toegangskaarten voor Comedy Train in Toomler Amsterdam, haarverzorgingspakketten t.w.v. € 120,- van Keune Haircosmetics, Bluetooh speakers, waardebon van Semra Mode (galakleding) t.w.v. € 100,-, een handgemaakte zilveren armband van Monocrafft t.w.v. € 220,-, kaarten voor een optreden van Shirma Rouse + een meet & greet en nog veel meer! Er is ook een veiling onder leiding van veilingmeester Howard Komproe met veilingitems zoals een door de Feyenoord-selectie gesigneerd Feyenoord shirt, een hockeystick gesigneerd door Fatima Moreira de Melo, een tassenclinic van Omar Munie, een door Raemon Sluiter gesigneerde tennisracket en een hotelovernachting in Hotel Trusten in Willemstad Noord Brabant .

Doel van het Autohaag Zeeuw Benefiet Tennis Toernooi ‘Play for Luna’
Samen met het Sophia Kinderziekenhuis en Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) is er informatie verzamelt over de zorg van ernstig zieke kindjes die naar huis komen om te sterven. Op basis van al deze informatie worden er ‘Zorgboekjes voor kinderen in de palliatieve levensfase gemaakt’. Zo kunnen ouders, broers en zussen, overige familie, verzorgers en artsen geholpen worden de zorg voor kinderen in de palliatieve levensfase te optimaliseren. In de zorgboekjes wordt o.a. omschreven wat je kan verwachten wanneer je kindje naar huis komt om te overlijden. Hoe moet je handelen in bepaalde situaties, welke medicijnen kunnen wanneer toegediend worden. In het ziekenhuis word je omringd door artsen en specialisten, maar juist in die aller moeilijkste fase sta je er als ouders alleen voor. De zorgboekjes geven ouders houvast en handvaten en worden in samenwerking met het Sophia Kinderziekenhuis samengesteld. ‘Zorgboekjes’ klinkt misschien als iets simpels, maar onderzoek heeft uitgewezen dat de behoefte hiernaar groot is en de steun die ouders hier aan hebben nog groter is. Al het onderzoek is gedaan, maar nu is er geld nodig om deze boekjes daadwerkelijk uit te brengen. En dat is waarom wij deze actie hebben opgezet!

Alleen doneren?
Wanneer u alleen wilt doneren, dan kunt u dat via de website www.whydonate.nl, in de zoekbalk tikt u Play for Luna in. Wij zijn dankbaar voor elke gift!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.