Auto Witte BV: voor al uw mobiliteit!

Onlangs heeft Auto Witte BV een kleine metamorfose ondergaan. De muren en de plafonds van de showroom zijn vernieuwd en opgeknapt, waardoor deze een echt heldere uitstraling heeft gekregen. “Tevens is ons assortiment uitgebreid. Naast Suzuki verkopen wij nu ook occasions van verschillende andere merken zoals BMW, Mercedes, Volkswagen, Fiat en Hyundai. Zowel in de showroom als in de werkplaats gaan wij ons hierop focussen. Na 35 jaar is Auto Witte BV niet meer weg te denken uit de Plaspoelpolder in Rijswijk!”

Bij Auto Witte BV kan men naast de aanschaf van een occasion bovendien terecht voor een compleet pakket aanverwante zaken zoals APK voor benzine- en dieselauto’s, onderhoud, reparatie, verkoop, garantie mogelijkheden, cash&drive opties, wash service, airco service, bandenwissel service, en banden opslag systeem. En er is ruimte genoeg, want de totale oppervlakte van de showroom, receptie, werkplaats en binnenplaats ligt rond de 1500 m2.
Het team van Auto Witte BV dat de dagelijkse gang van zaken regelt, bestaat uit Patrick en John van Leijenhorst en Joop Bruinsma. “Service en klantenbinding staan bij ons hoog in het vaandel. Men koopt dan ook niet zomaar een auto of komt zomaar even langs voor een beurt; men wordt een vriend van het team van Auto Witte BV!”

Bij Auto Witte BV zijn altijd minimaal 35 occasions in een snel wisselende voorraad aanwezig. Verdere trefwoorden zijn: vakmanschap, bij de Bovag aangesloten, RDW erkend, de werkplaats heeft een speciale brug voor bedrijfswagens, alle verkochte auto’s rijden met een nieuwe APK naar buiten en last but not least voordelige en complete pechhulp in héél Europa.

Geïnteresseerden die een bezoekje aan Auto Witte BV willen afleggen, kunnen vooraf alvast een voorproefje nemen op de website waar alle auto’s op staan. Uiteraard is iedereen dagelijks welkom om – onder het genot van een kopje koffie – vrijblijvend een kijkje te nemen. Een bezoekje aan Auto Witte BV is een ware aanrader!

Contact
Auto Witte BV is gevestigd aan de Verrijn Stuartlaan 56 in Rijswijk-Plaspoelpolder.
Tel. 070-3999648. E-mail: info@autowitte.nl.
Website www.autowitte.nl.
De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Gratis parkeergelegeneheid in de Van Gijnstraat 12A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.