Athenepalace Wateringen en Restaurant Fratelli verkozen tot Leukste Restaurants

De stemmen zijn geteld. Athenepalace Wateringen en Restaurant Fratelli zijn door het publiek verkozen tot de Leukste Restaurants van gemeente Westland. Op 15 april ontvangen beide restaurants uit handen van Miss Nederland de bijbehorende award tijdens het Award Festival in Amsterdam. Er staan bubbels klaar en de DJ’s van Radio 538 maken het feest compleet. De presentatie is in handen van Kim Kötter.

Gasten die stemden op de genomineerde restaurants konden cijfers geven voor criteria als gastvrijheid en prijs/kwaliteitverhouding. De titels in de gemeenten zijn zeer waardevol voor restaurants omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten opleveren. Op 15 april krijgen de restaurants te horen of ze verkozen zijn tot het best gewaardeerde of meest populaire restaurant van de gemeente Westland. Ook worden dan de provinciewinnaars en de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Organisatie
De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en MKB Innovatie Top100 Publieksprijs.

Meer informatie op: www.restaurantverkiezing.nl

Restaurants die volgend jaar aan de verkiezing willen deelnemen kunnen zich nu al aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.