Artona leert de kneepjes van het schildervak aan

Wie altijd al lessen wilde volgen in tekenen en schilderen, is bij Artona uit Voorburg in zeer goede, bekwame en uiterste creatieve handen. Artona vervaardigt zelf prachtige kunstwerken maar deelt haar talent, techniek en ervaring graag met andere creatievelingen die zich willen ontwikkelen. Dit kan op individuele basis of in groepsverband en is voor jong en oud, ervaren of starter.

Artona is al jaren gespecialiseerd in het portretteren van volwassenen, kinderen en huisdieren. Een blik op haar website zal voor velen dan ook een aangename en boeiende reis door haar eerdere werken zijn. U zult zeker niet de eerste, noch de laatste zijn, voor wie deze ‘digitale expositie’ aanleiding is voor een portret in opdracht van een kind, geliefd huisdier of welk ander gewenst object dan ook.

Naast het portret schilderen in opdracht biedt Artona teken- en schildercursussen in de regio aan. Dit kan zijn voor zowel volwassenen als kinderen, in startersvorm of voor de meer ervaren creatieveling. Groepslessen en workshops worden gegeven in kleine groep van vijf tot tien personen, zodat iedereen de juiste aandacht krijgt. Gedurende de lessen, die in het Nederlands of Engels worden gegeven, belicht Artona niet alleen de aspecten van de schilder- of tekentechniek , maar helpt zij ook het begrip perspectief te leren begrijpen en geeft ze zeer nuttige ‘3D-tips’ door het gebruik van licht en schaduw.

Over Artona
Achter de artiestennaam Artona gaat de al zestien jaar in Nederland wonende en werkende Alicja uit Voorburg schuil. Haar uitzonderlijk talent werd al herkend toen zij als 11-jarige een portret van haar vader tekende (te vinden op haar website: www.artona.eu). In de jaren daarna ontwikkelde zij zich door het volgen van lessen bij verschillende gerenomeerde kunstscholen. Haar interesses lagen echter breder dan alleen de teken- en schilderkunst. Een carrière in de architectuur trok dusdanig dat zij jarenlang als architect werkzaam was. Inmiddels richt Alicja zich hoofdzakelijk op haar eerste liefde; tekenen en schilderen.

Artona
www.artona.eu  •  06-38 251 745

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.