ArtNight! Jouw belevenis. Jouw kunstwerk.

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Gedurende een ArtNight, maak je in korte tijd je eigen kunstwerk. Of je nu als stel, met vrienden of alleen gaat, ArtNight brengt je creatief samen en zorgt voor een leuke avond. Ook zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. ArtNight is opgericht door Aimie en David in het najaar van 2016. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid en breidt het zich steeds verder uit. Op dit moment kan er al in tien steden in Nederland een ArtNight worden gevolgd. In slechts een paar uur maak jij je eigen kunstwerk en maak je kennis met leuke, nieuwe mensen in een gezellig omgeving. Je hebt geen voorafgaande kennis nodig!

De ArtNight-artiesten laten je stap voor stap zien hoe je je eigen schilderij maakt. Je hoeft niets mee te nemen. Het canvas, evenals de hoogwaardige kleuren van het merk Marabu zijn inbegrepen in de prijs. Het aanbod van te schilderen kunstwerken is zeer divers, je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Zonnebloemen of de Graanvelden van Van Gogh of een danseres en een Flamingo with Flowers. Kijk op www.artnight.nl voor het complete aanbod per stad.
De ArtNight kunstenaar hangt het voorbeeld van het schilderij op wat vervolgens het uitgangspunt voor de deelnemers is. Uiteindelijk schildert elke ‘kunstenaar in spé’ hetzelfde schilderij maar aan het eind van de avond is het mooi om te zien dat toch ieder schilderij anders is. Aan het einde van een ArtNight mag je best trots zijn op je kunstwerk en het natuurlijk mee naar huis nemen en ophangen!

Lezersactie
Speciaal voor lezers van deze krant worden 2×2 deelnames aan een ArtNight naar keuze verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 15 april binnen zijn.


COUPON
Vraag: Door wie is ArtNight opgericht?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.