Ambachtelijke streekmarkt bij Nieuw Tuinzight

Streekmarkt ‘De Tuin van de Randstad’ wordt zaterdag 8 oktober voor de 10e keer georganiseerd in de druivenserres bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. De opening wordt verricht door wethouder Govert van Oord en druivenprinses Janice de Jong, samen met toneelvereniging St. Jan Baptist en clowns in opleiding van het Flora College te Naaldwijk.
Op die dag is van alles te proeven, te doen, te koop en te zien. Van pittige boerenkaas uit Schipluiden tot biologische bloembollen uit de bollenstreek en gerookte ganzenborst uit de polder van Midden-Delfland. Boeren en tuinders trekken alles uit de kast om de bezoekers kennis te laten maken met al het goede dat in de omgeving wordt geteeld en gemaakt. Gezellig, creatief en ambachtelijk. Buiten, op het druivenerf, de hele dag lekker live muziek. Er is kunst en toneel. Kortom, er is genoeg te beleven in de druivenserres.

De streekmarkt wordt van 10.00-17.00 uur gehouden aan de Zwethkade-zuid 45 Den Hoorn. Vanaf Wateringen het bruggetje bij de Bonte Haas over en dan rechtsaf. Parkeren is goed geregeld maar op de fiets komen, wordt wel aangeraden. De ‘Druiven-Express’ rijdt naar de druivenkwekerij. Zie www.druivenkwekerij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.