Aftredende bestuurleden bij winnend Loosduinen

S.V. Loosduinen is als winnaar uit de stadsdeelderby bij en tegen RAS gekomen. De bezoekers speelden vooral een prima eerste helft. Na een beduidend mindere tweede bedrijf zou het duel niettemin beslecht worden met een klinkende 1-4 eindstand.

Door deze winst en het verrassende gelijke spel van BMT bij HPSV (0-0) staan de Blauwwitten nu op de tweede plaats in de Vierde Klasse D, drie punten achter kloploper en buurman GDA, zaterdag de winnaar van de eerste periode. Komende zaterdag komt de nieuwe fusieclub RVC/Celeritas op bezoek op Sportpark Madestein. Om 14.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

Bestuursmutaties
Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van S.V. Loosduine traden bestuurders Edwin van der Heiden en Leo Hartman, na respectievelijk tien jaar voorzitterschap en acht jaar vice-voorzitterschap, af.
Edwin van der Heiden werd door de leden voor zijn verdiensten voor de vereniging benoemd als ‘Lid van verdienste’. Leo Hartman ontving deze onderscheiding al in 2011. Ralph van der Kaa werd gekozen als de nieuw voorzitter en Marc Molenkamp trad toe tot het bestuur. Secretaris Dick Hartman kondigde, na 27 jaar, zijn afscheid aan in 2019.

Een ander belangrijk besluit dat werd genomen, is dat er, voorlopig als proef, zaterdags vóór 12.30 uur niet meer gerookt mag worden op het complex in Sportpark Madestein, dus ook langs het veld niet. Dit met name voor de gezondheid van de jeugd. Roken in het clubgebouw en in de kleedkamers verboden was al verboden. Het handhaven blijft echter een probleem, maar het elkaar bij overtreding aanspreken kan hierbij zeker ook helpen.

Meer informatie op www.svloosduinen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.