Afslank Xperience bij Pureté

Een plattere buik of mooiere benen en/of billen? Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Toch kan het bij Instituut Pureté. Door de bewegingstherapie in de infrarood/ozon-zuurstofcabines kan men er heel gericht werken aan plaatselijke figuurcorrectie.

Men voert in een verwarmde TFM-cabine specifieke oefeningen uit. Deze oefeningen gebeuren veelal liggend, zodat de rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in deze cabine voorkomt spierpijn en bevordert de doorbloeding in je huid- en spierweefsel. Hierdoor verlaten verbrandde vetten en afvalstoffen sneller het lichaam. De oefeningen zijn voor zowel jong en oud en zonder risico’s op blessures.

De resultaten zijn zeer positief. Je verliest niet alleen gewicht. Men ontwikkelt een natuurlijke spieropbouw en figuurverbetering. De conditie verbetert, net als de stofwisseling en de doorbloeding van lichaam en huid. Je afweersysteem verbetert, het heeft een positief effect op veel reumatische en gewrichtsklachten. Het bestrijdt celulite (sinaasappelhuid). Ook heeft het een positief effect op vermoeidheid en stress en hoge bloeddrukklachten.
De combinatie van bewegen en afslanken in de infraroodcabines met de ozonbehandeling zorgt er vooral voor dat de huid er elastischer door wordt. Men kan een proefbehandeling ondergaan, en elke behandeling is onder persoonlijke begeleiding.


Nieuwsgierig geworden? Bel of kom langs bij Pureté, Laan van Wateringse Veld 787, 2548 BP Den Haag. Tel. 070-7850780.

Zie ook www.purete.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.