Afslank Xperience bij Purete

Een plattere buik of mooiere benen en/of billen? Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Toch kan het bij Instituut Pureté. Door de bewegingstherapie in de infrarood/ozon-zuurstofcabines kan men er heel gericht werken aan plaatselijke figuurcorrectie. Men voert in een verwarmde TFM-cabine specifieke oefeningen uit. Deze oefeningen gebeuren veelal liggend, zodat de rug en gewrichten worden ontlast. Dit gebeurt altijd onder persoonlijke en professionele begeleiding. De warmte in deze cabine voorkomt spierpijn en bevordert de doorbloeding in je huid- en spierweefsel. Hierdoor verlaten verbrandde vetten en afvalstoffen sneller het lichaam. De oefeningen zijn voor zowel jong als oud en zonder risico’s op blessures.

De resultaten zijn zeer positief. Je verliest niet alleen gewicht maar ook centimeters. Men ontwikkelt een natuurlijke spieropbouw en figuurverbetering. De conditie verbetert, net als de stofwisseling en de doorbloeding van lichaam en huid. Je afweersysteem verbetert, het heeft een positief effect op veel reumatische en gewrichtsklachten. Het bestrijdt cellulite (sinaasappelhuid). Ook heeft het een positief effect op vermoeidheid en stress en hoge bloeddrukklachten. De combinatie van bewegen en afslanken in de infraroodcabines met de ozonbehandeling zorgt er vooral voor dat de huid er elastischer door wordt.

Nieuw maandabonnement
Vanaf januari is het ook mogelijk om een maandabonnement bij Pureté af te sluiten. Men krijgt dan twee keer per week bewegingstherapie in de infraroodcabine met aansluitend de ozon-zuurstofcabine. Dit gebeurt altijd onder persoonlijke en professionele begeleiding. Ook krijgt men voedingsadvies, wordt de omvang gemeten, en iedere week wordt er gewogen.

Gratis proefles
Bent u nieuwsgierig geworden en ook benieuwd naar de persoonlijke en laagdrempelige manier van sporten? Bel of kom langs bij Pureté, Laan van Wateringse Veld 787, 2548 BP Den Haag. Tel. 070 – 7850780. Tegen inlevering van dit artikel een gratis proefles.

Zie ook www.purete.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.