ADO Vrouwen herfstclinic groot succes

Op woensdag 21 oktober stond de eerste ADO Den Haag Vrouwen clinic van het seizoen op het programma. Net als voorafgaande jaren, was het ook dit keer weer een succes, ondanks dat het weer tijdens de clinic niet mee zat. Kinderen van 8 tot en met 14 jaar kwamen bijeen om er een gezellige en sportieve dag van te maken.

Rond de klok van kwart over één vertrokken de deelnemers naar het kunstgrasveld van sportcomplex Graaf Willem II VAC. De meisjes en jongens hadden er allemaal erg veel zin in en waren natuurlijk benieuwd naar welke speelsters er dit keer zouden komen. Niet veel later zagen de deelnemers de speelsters het veld oplopen: Lisanne Grimberg, Pia Rijsdijk, Marthe van Erk, Mijke Roelfsema, Priscilla Mesker, Kirsten Koopmans, Dominique Bruinenberg en Jennifer Vreugdenhil waren allemaal naar Wassenaar gekomen om de deelnemers op voetbalgebied wat bij te leren. Ook ontbraken hoofdtrainer-coach Marcel Valk en technisch coördinator Alex Scholte niet.

Vanaf half twee werden zes spelvormen afgewerkt. Na anderhalf uur hadden de deelnemers een pauze om even op te warmen en wat te eten en te drinken. De clinic werd hervat met partijvormen waarbij de teams het tegen elkaar opnamen. Uiteraard kreeg elk team de kans om een partijvorm met de ADO Den Haag speelsters te spelen, hier werd dan ook volop van genoten.

Na bijna drie uur voetballen werd de clinic afgesloten met een quiz en een prijsuitreiking. Daarnaast werden in de kantine van Graaf Willem II VAC de winnende teams bekend gemaakt en ook dit keer waren de teams weer aan elkaar gewaagd. Alle deelnemers kregen na afloop een goodiebag mee, waarin onder andere handtekeningenkaarten zaten. Het belangrijkste doel van de clinic was dat de deelnemers een leuke middag hadden vol plezier en sportiviteit, dit is dan ook zeker gelukt!

Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal bedankt Graaf Willem II VAC voor de gastvrijheid en inzet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.