ADO-spelers scoren goed bij patiëntjes in JKZ

Blij verrast waren ze, de kinderen die in het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) aan de Leyweg bezoek kregen van zes ADO-spelers en trainers. De ADO-spelers wilden graag bij patiëntjes (en hun ouders) langsgaan om ze zo een hart onder de riem te steken.

Kindercardioloog Luc Filippini verwelkomde de ADO-delegatie vorige week in het JKZ. Van ADO waren Tom Beugelsdijk, Mathias Gehrt, Martin Hansen, Dion Malone, Ruben Schaken, Robert Zwinkels, Henk Fraser en Jilles Zevenbergen aanwezig.

Niet alleen voor de kinderen was het spannend, ook de spelers waren zichtbaar onder de indruk. Door het bezoek vergaten de kinderen even dat ze in het ziekenhuis liggen. Even geen dokter aan je bed, maar een echte voetballer. Hoe mooi is dat? Het zorgde voor veel blije gezichten. Vooral de baby op de Neonatologie afdeling maakte diepe indruk. “Dan besef je des te meer dat je gezondheid het allerbelangrijkste is,” zei een van de spelers.

Voor de ADO-spelers is het inmiddels een traditie geworden om het JKZ te bezoeken. Zij namen alle tijd voor het uitdelen van handtekeningen en voor foto’s. Ook het Geboortecentrum en het Ronald McDonaldhuis werden met een bezoek vereerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.