ADO Den Haag Voetbalkampen in zomervakantie

ADO Den Haag komt in de zomervakantie naar HBS Craeyenhout in Den Haag, DHC in Delft en UVS in Leiden met ADO Den Haag Voetbalkampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Alle ADO Den Haag Voetbalkampen duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue, een ADO Den Haag Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Eén van de onderdelen van het Voetbalkampen-programma zijn de ADO Den Haag Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma
Alle trainingen van de ADO Den Haag Voetbalkampen vinden dagelijks plaats van 9.00 tot 15.00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen ook een animatieprogramma zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen spelers van het eerste elftal van ADO Den Haag op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Inschrijven kan via www.adodenhaag.nl/voetbalkampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.