ADO Den Haag Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie organiseert ADO Den Haag een voetbalkamp bij Forum Sport. Het ADO Den Haag Voetbalkamp op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 februari, dagelijks van 9.00 uur tot en met 15.00 uur. De ADO Den Haag Voetbalkampen zijn voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar.

Tijdens het voetbalkamp worden de deelnemers getraind door opgeleide en gediplomeerde trainers gedurende de drie dagen. Tijdens het veldprogramma staan er verschillende techniekvormen op het programma met schijn- en passeerbewegingen, spel-, partij- en ook afwerkvormen. Naast deze trainingsvormen staat er dagelijks een animatie-activiteit op het programma waaronder de Skill Games uit het computerspel FIFA, die de deelnemers zelf op het veld nadoen!

Eerste elftalspelers
Naast het veldprogramma vindt er dagelijks een animatie onderdeel plaats en zullen tevens twee ADO Den Haagspelers het voetbalkamp bezoeken om jouw vragen te beantwoorden, handtekeningen uit te delen en mee te doen tijdens de oefeningen.

Wat krijg je allemaal?
– Je eigen ADO Den Haag Voetbalkampen tenue (shirt, broek en kousen)
– dagelijks een gezonde lunch, fruit en drinken
– bezoek van ADO Den Haagspelers
– begeleiding van een gekwalificeerde trainer
– ADO Den Haag Voetbalkampen certificaat
– kans om gescout te worden voor de ADO Den Haag jeugdopleiding
– drie dagen lang één en al voetbalplezier

Deelnamekosten
De kosten voor deelname aan het driedaagse ADO Den Haag Voetbalkamp bedragen € 159,- per deelnemer. Voor meer informatie of inschrijven, kijk snel op www.adodenhaag.nl/voetbalkampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.