Activiteiten week 37

DEN HAAG

Vrijdag 14 september:
ZOMERBINGO JOOP
Van 13.00 tot 16.00 uur.
Deze bingo (met een broodje en wat lekkers van Joop) heeft 10 ronden met de super mee; vanaf 7 euro voor de hele middag met hele mooie prijzen zoals levensmiddelen en bingobonnen. Tevens wordt een loterij met mooie prijzen gehouden. Deze bingo is ook voor ‘oudere’ mensen en de consumpties zijn heel goedkoop. Zaal open 11.00 uur. De Wiekslag, Molenbrink 68A, DH-Lsd. Eindpunt tram 2 (Kraaijenstein). Gratis parkeren. Info: 06-40255316.

Zaterdag 15 september:
BINGO DE BOK
Van 13.00 tot 15.30 uur.
Deze bingo heeft 8 ronden (vanaf 7 euro met de super mee) met levensmiddelen en hele mooie andere prijzen. Tevens wordt een loterij (loten 1 euro pst) gehouden. Er is wat lekkers van Joop. Deze bingo is ook voor ‘oudere’ mensen. De consumpties zijn heel goedkoop. Zaal open 11.00 uur. De Bokkefort, Dr. H.E. van Gelderlaan 260, Den Haag-Houtwijk. Info: 06-40255316.

Zaterdag 15 september:
AVO J-MUSIC FESTIVAL
Aanvang 20.00 uur
Muziek uit het land van de rijzende zon, Japan. De online community AVO bestaat dit jaar 15 jaar en dat wordt gevierd met de tweede editie van het AVO J-Music Festival. AVO startte in 2003 als online forum met een Aziatisch tintje en groeide in de jaren daarna uit tot een actieve online community voor liefhebbers van Japanse cultuur en muziek. Tijdens het muziekfestival zullen een aantal Japanse bands optreden, waaronder de elektronische rockband Esprit D’Air en de theatrale goth unit REMNANT. Tickets & info: www.zuiderparktheater.nl

Dinsdag 18 september:
SENIOREN FIETS & GENIET TOCHT
Vanaf 10.00 uur.
Verzamelen en inschrijven/aanmelden in de zaal van Buurthuis de Toekomst, Laan van Wateringse Veld 222, Den Haag. Daar wordt om 10.30 uur gestart. De deelnemers gaan via het Westland naar Monster en via de duinen naar Kijkduin. De lunch wordt gehouden in “De Haagse Beek”. Vervolgens wordt er verder gefietst via de duinen naar Ockenburg, Madestein en de Uithof op weg naar huis. Het zal weer een geweldig mooie fietstocht gaan worden.

Woensdag 19 september:
ELLY’S FASHION CLUB
Van 10.00 tot 12.00 uur of van 19.30 tot 21.30 uur.
Goed kleding leren maken in een gezellige en ontspannen sfeer. In kleine groepjes kan dit elke woensdag in de ochtend of avond. Of dit nu voor jezelf, (klein)kind of een leuk project is, bijna alles is mogelijk. Voor informatie en/of inschrijven: telefoon 06-46427739 of efc1581@gmail.com. Locatie Laan van Wateringse Veld 1581, Den Haag.

Elke dinsdag:
OPEN OCHTEND
Van 10.00 tot 12.00 uur.
In de Adventkerk aan de Hengelolaan is elke dinsdag de gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Tijdens de open ochtend wordt in een ontspannen sfeer met mensen een praatje gemaakt en met elkaar gedeeld wat er in onze omgeving leeft. De ingang is aan de Orveltestraat 15 en de toegang is gratis.

WATERINGEN

Woensdag 19 september:
POPKOOR TIMELESS
Aanvang 20.00 uur.
Popkoor Timeless doet haar deuren open voor geïnteresseerden. Op deze open repetitieavond kun je meezingen met dit enthousiaste 40-koppige koor onder leiding van Peter Dingemanse. Ze gaan werken aan een nieuw nummer voor de show van 2020, maar ook liedjes van de recente show “24 uur met Timeless” zullen ten gehore worden gebracht. De vaste band is ook aanwezig. De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje aan de bar. Ben jij tussen de 25 en 45 jaar én zin om mee te werken aan deze nieuwe show? De koorleden zien je graag op deze open repetitieavond in Nederland 3 aan de Lange Spruit 84 in Wateringen. Info via Leo leden@popkoortimeless.nl.

Donderdag 20 september:
BASISCURSUS TAROT
Van 19.30 tot 22.15 uur.
Deze basiscursus Tarot is voor beginners en duurt zes weken. De cursus wordt afgerond met een certificaat. De kosten bedragen 147,50 euro inclusief lesmateriaal. Bij aanmelding krijgt men Tarotkaarten twv 14,50 euro gratis. Aanmelden per e-mail of telefoon is vereist: marianne@goldenspirit.nl of tel. 06-21257507. www.goldenspirit.nl

KWINTSHEUL

Dinsdag 18 september:
HOEDJESSHOW
Aanvang 20,00 uur.
Het KVG Kwintsheul start met het tweede deel van haar jaarprogramma met een spetterende hoedjesshow. Deze avond komt mevrouw Wil Gorter met haar hoedjes. Zij brengt een leuke show met haar 400 hoedjes, waarbij zij een liedje, gedicht of een andere leuke anekdote ten gehore brengt. De avond wordt gehouden in de Kastanjehof aan de Kerkstraat 43a, Kwintsheul. Niet leden zijn van harte welkom en betalen € 3.50.

RIJSWIJK

Zaterdag 15 en zondag 16 september:
NEUZELBEURS
Van 10.00 tot 17.00 uur.
Op de Neuzelbeurs struin je langs honderden kraampjes met o.a. tweedehands- en nieuwe spullen, curiosa, kleding, boeken, antiek en vele leuke koopjes! Zelf een keertje op de Neuzelbeurs staan? Bekijk de website voor de tarieven en beschikbaarheid. Entree: € 4,-, kids 3 t/m 12 jaar: € 3,- en t/m 2 jaar: gratis. Of koop een weekendkaartje voor € 6,-. Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk. Meer informatie: www.neuzelbeurs.nl.

Zondag 23 september:
BIBIMBAP WORKSHOP
Van 11.30 tot 14.30 uur.
Ontdek de smaak van Korea met de Bibimbap workshop. Onder begeleiding van de Koreaanse Rien en Ae Ran leert u Bibimbap maken, een traditioneel Koreaans gerecht met rijst, vlees/tofu, groentes, ei en Koreaanse saus. Samen met de andere deelnemers beleeft u een gezellige en culinaire middag. Locatie Kookstudio Let’s Cook Together in Rijswijk. Aanmelden en meer info via rien@proeverij.com o.v.v. Bibimbap workshop, of bel Ae Ran 06-25274883. Kosten: €49,50 per persoon incl. Bibimbap, recept, groene thee, fris en Koreaanse rijstwijn.

1 reactie

  1. Den Haag Moerwijk

    Zaterdag 22 September
    BURENDAG EN OPERATIE STEENBREEK
    Van 12.00 tot 17.00 uur.
    Kom zaterdag 22 September tegels voor plantjes ruilen en een kijkje nemen in de Viertuin in Het Puntje in Moerwijk. Want daar zijn de mensen van Geloven in Moerwijk en De Mirtekerk hard bezig om van de Viertuin achter de Mirtekerk in de Vier Heemskinderenstraat weer een echte buurttuin te maken. En wanneer beter dan op 22 September: Nationale Burendag! De initiatiefnemers willen graag een groenere buurt en maken van de Viertuin een plek waar kinderen kunnen leren over de natuur, de buren elkaar kunnen ontmoeten én ook een betere regenwater opvang realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.