Activiteiten week 31

DEN HAAG

Vrijdag 3 augustus:
BINGOAVOND
Aanvang 19.30 uur.
Iedereen is welkom in wijkcentrum De Geest aan de George Bizetstraat 25. Er worden 8 ronden en een superronde gespeeld. Halverwege is er een pauze waarin men mee kan doen aan de loterij en een drankje aan de bar kan kopen. Er zijn mooie cadeaus, cadeaubonnen en diverse levensmiddelen te winnen. De hele avond meespelen kan vanaf 12 euro, de superronde vanaf 2 euro. De zaal is open vanaf 18.30 uur. Voor meer informatie: Henk op 06-13226142.

Zaterdag 4 augustus:
KRINGLOOP VLOOIENMARKT
Van 09.00 tot 15.00 uur.
In De Bokkefort wordt weer een rommelmarkt gehouden, speciaal voor mensen met een kleine beurs. Goedkoper dan de Kringloop. Aangeboden wordt limoges styli snuisterijen, postzegels, antiek, kleding, schoenen, platen, cd’s, dvd’s, oud speelgoed, kaarten, albums en partijhandel. Er zijn tafels te huur vanaf 7 euro. De Bokkefort, dr H.E. van Gelderlaan 260, Den Haag-Houtwijk. Info: 06-40255316.

Zondag 5 augustus:
ROOFVOGELDEMONSTRATIE (6+)
Aanvang 11.00 uur.
Een kennismaking met de heersers van het luchtruim. Ziet u ze al vliegen? Laat u tijdens een onvergetelijke demonstratie verrassen door de spectaculaire vrije vluchten van de vogels van de Dutch Raptors. Tijdens deze roofvogeldemonstratie bent u niet alleen toeschouwer, maar maakt u, als u wilt, ook kans om daadwerkelijk onderdeel te worden van de demonstratie. De valkeniers laten u graag zien welke band er kan ontstaan tussen de mens en de roofvogels. Goed om te weten: dierenwelzijn staat voor de Dutch Raptors voorop! Tickets & info: www.zuiderparktheater.nl

Dinsdag 7 augustus:
SENIOREN FIETS & GENIET TOCHT
Vanaf 10.00 uur.
Verzamelen en inschrijven/aanmelden in de zaal van Buurthuis de Toekomst, Laan van Wateringse Veld 222, Den Haag. Daar wordt om 10.30 uur gestart. De deelnemers zullen weer een schitterend mooie fietstocht rijden door een prachtige omgeving namelijk naar de Krabbeplas en dat is een fantastisch mooie fietstocht.

Donderdag 9 augustus:
OUDERENMIDDAG

Van 13.30 tot 15.00 uur.
Iedere tweede donderdag van de maand wordt op stadsboerderij Herweijerhoeve een speciale ouderenmiddag gehouden. Ouderen kunnen dan aanschuiven voor een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij. Natuurlijk is er ook gelegenheid om tijd met de dieren door te brengen. Aanmelden via (facebook) stadsboerderij of stadsboerderijen@denhaag.nl Stadsboerderij Herweijerhoeve is gevestigd aan de Anna Polakweg 7 in het Zuiderpark, ingang Vreeswijkstraat.

Vrijdag 10 augustus:
FILM, COCKTAILS, MUSIC AND STARS
Aanvang 21.00 uur.
Zomeravonden zó helder dat het bijna lijkt alsof je de sterren kunt aanraken! Te midden van de sterren richt het Zuiderparktheater de blik op de hemel. Relaxed luisteren naar de zachtaardige muziek van popband Loco / Motive. Met een futuristische cocktail in de hand het theatercollege van Ernst Molenaar over het ontstaan van vallende sterren én andere vreemde zaken in ons zonnestelsel ondergaan. Vervolgens wegzinken bij de beelden van de epische science fiction-film 2010: The Year We Make Contact van Peter Hyams. Tickets & info: www.zuiderparktheater.nl

Elke dinsdag:
OPEN OCHTEND
Van 10.00 tot 12.00 uur.
In de Adventkerk aan de Hengelolaan is elke dinsdag de gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Tijdens de open ochtend wordt in een ontspannen sfeer met mensen een praatje gemaakt en met elkaar gedeeld wat er in onze omgeving leeft. De ingang is aan de Orveltestraat 15 en de toegang is gratis.

WATERINGEN

Donderdag 20 september:
BASISCURSUS TAROT
Van 19.30 tot 22.15 uur.
Deze basiscursus Tarot is voor beginners en duurt zes weken. De cursus wordt afgerond met een certificaat. De kosten bedragen 147,50 euro inclusief lesmateriaal. Bij aanmelding krijgt men Tarotkaarten twv 14,50 euro gratis. Aanmelden per e-mail of telefoon is vereist: marianne@goldenspirit.nl of tel. 06-21257507. www.goldenspirit.nl

RIJSWIJK

Iedere woensdag:
SPEELINSTUIF
Van 14.00 tot 16.00 uur.
Deze speelinstuif is voor grote en kleine bijdehandjes. In Wijkcentrum Het Oude Raadhuis aan de Laan Hofrust 4 kan men sport- en spelmateriaal lenen en hiermee onder begeleiding in het park buiten spelen. Voetballen, volleyballen, tennissen, frisbeeën, springtouwen, fietsjes en steps, alles is mogelijk. Onder het genot van heerlijke koffie of smakelijke gerechten van de lunchkaart kan men hier tevens lekker lezen, gebruik maken van de Wifi of genieten van het zonnetje op het terras.

Iedere woensdag:
ANTIEK & CURIOSAMARKT
Van 10.00 tot 16.00 uur.
Tijdens de zomermaanden is er in het gezellige winkelcentrum van Oud Rijswijk bij de Oude Kerk in de Herenstraat een antiek- en curiosamarkt. Het aantal kramen is van 11 tot 25 stuks. Vrij entree.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.