Activiteiten week 24 – 2018DEN HAAG


Vrijdag 15 juni:
WEEKENDBINGO
Aanvang 20.00 uur.
Tijdens deze bingo worden 8 ronden gespeeld voor 8 euro. Er zijn mooie artikelen te winnen. Men wordt bij binnenkomst verwelkomd met een kopje koffie of thee; en in de pauze iets hartigs. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaartjes zijn aan de zaal te koop. Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51.

Zaterdag 16 juni:
PINK PROJECT
Aanvang 20.30 uur.
Pink Floyd in Concert, Part 2. Met hun sensationele optredens staat Pink Project garant voor een geweldige lichtshow, adembenemende projecties en fantastisch geluid. De tribute band band weet ook als geen ander de intentie, emotie en passie van de live-shows van The Floyd te reproduceren. Inclusief een optreden van celliste Maya Fridman, die met haar klassieke instrument een extra, heel speciale dimensie geeft aan Pink Floyds psychedelische rockmuziek. Tickets & info: www.zuiderparktheater.nl

Zaterdag 16 juni:
BINGO DE BOK
Van 13.00 tot 15.30 uur.
Deze bingo heeft 8 ronden (vanaf 7 euro met de super mee) met levensmiddelen en hele mooie andere prijzen. Wie met 2 nieuwe mensen komt, speelt gratis mee. Tevens wordt een loterij (loten 1 euro pst) gehouden. Er is wat lekkers van Joop. Deze bingo is ook voor ‘oudere’ mensen. De consumpties zijn heel goedkoop. Zaal open 11.00 uur. De Bokkefort, Dr. H.E. van Gelderlaan 260, Den Haag-Houtwijk. Info: 06-40255316.

Maandag 9 juli:
WORKSHOP VOOR ZZP’ERS
Van 14.00 tot 17.00 uur.
Speciaal voor startende zzp’ers wordt de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ gegeven in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij Den Haag CS). Trainer is Simone Bergmann (Bergmann Media), tevens een zeer ervaren presentatrice en dagvoorzitter. Kosten: € 75,00 + 21% btw p.p. (van tevoren voldoen). Meld je uiterlijk donderdag 28 juni via info@simonebergmann.nl (aantal plaatsen beperkt).

Elke dinsdag:
ZOMERBRIDGE
Deze zomer kan men weer bridgen bij NBC op dinsdagavond. Voor mensen die dit spel nog nooit op een club gespeeld hebeen, is dit misschien wel een mooie gelegenheid om op deze manier te ervaren hoe dat is. Er wordt gespeeld bij Duno aan de Mgr. Nolenslaan no. 9. Aanwezig zijn voor 19.30 uur. De kosten zijn 2 euro per persoon. Meer info op 06-37349160.

Zaterdag 16 juni
BOEKENMARKT EN PLATENZOLDER
Van 10.00 tot 11.30 uur
Verkoop van boeken en dvd’s, cd’s en grammofoonplaten in de Hervormde Kerk in de Fonteinstraat in Poeldijk, achter de Action. Op de Platenzolder vind u meer dan duizend goede lp’s, veel singletjes en bijna honderd 78 toeren platen. Muziek en boeken van alle tijden en alle smaken voor een kleine prijs. De opbrengst is bestemd voor renovatie van het dak van de kerk. Koffie en thee staan klaar.
Wegens vakantie is er in juli en augustus geen verkoop.

Donderdag 21 juni
Lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker|
Van 19.00 tot 20.30 uur
Het HagaZiekenhuis, de ProstaatKankerStichting en Inloophuis Carma organiseren een informele bijeenkomst voor mannen met prostaatkanker en hun partners. U kunt hier patiënten ontmoeten die ook prostaatkanker hebben en samen ervaringen uitwisselen. De bijeenkomst wordt begeleid door lotgenoten van de ProstaatKankerStichting. Namens het Reinier Haga Prostaatkankercentrum is er een urologisch oncologieverpleegkundige uit het HagaZiekenhuis aanwezig. Wilt u bij deze bijeenkomst in de Vergaderzaal 2 van het HagaZiekenhuis aanwezig zijn? Geef u dan vóór 21 juni op via uro – oncologie@hagaziekenhuis.nl. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer.

Vanaf 2 juli t/m 27 augustus
Zomerbridge BIJ BCL
Maandag van 19.30 tot 22.30 uur
Wijndaelercentrum, Catharina van Rennesstr 8, Den Haag.
Aanmelden kan via mail: bcl3045@gmail.com of telefoisch via 06- 44 59 15 35 of aan de zaal (uiterlijk 19.10 uur) Bijdrage: € 3,- p.p. per avond.

Zondag 17 juni
LAATSTE ZONDAGMATINEE
Aanvang 15.30 uur
Die middag wordt het laatste zondagmatinee verzorgd door het blokfluit- kwartet Capriola. Het ensemble gebruikt naar historische voorbeelden handgemaakte Renaissance blokfluiten. Er worden werken van Byrd, Simpson, Locke, Cornysh en Vaughan Williams ten gehore gebracht. De toegang is gratis. Na afloop vrijwillige bijdrage. Info: www.abdijkerk.info

Maandag 18 juni
KOFFIE(CULT)UURTJE
Van 10.00 tot 12.00 uur
U kunt deelnemen aan korte culturele workshops en meepraten over cultuur in Loosduinen. Wat is er allemaal te doen en te beleven? Waar geniet u van en waar zou u graag meer van zien? Dit is uw kans om uw ideeën over het cultuuraanbod in uw wijk met ons te delen. We sluiten de ochtend af met een gezellige muziekquiz. Komt u ook naar Bibliotheek Nieuw Waldeck? De koffie en iets lekkers staat bij aanvang klaar. Reserveren kan bij de balie van de bibliotheek, telefonisch, of via nieuwwaldeck@bibliotheekdenhaag.nl

Elke woensdag
Zomerbridge
Bij ‘Walboduinbridge’ kunt u elke woensdag van 6 juni tot en met 29 augustus meespelen in de zomercompetitie. Vooraf aanmelden is niet nodig, u bent welkom met of zonder partner. Kosten € 2,50 p.p. per keer. Speelduur van 13.00 tot 16.30 uur. Locatie: Clubgebouw WHC/WINGS, Mozartlaan 195. Meer informatie bij spelleider Martien Scheffer, e-mail mjmscheffer@hotmail.nl, tel. 06 2908 2045 en op www.walboduinbridge.nl.WATERINGEN


Zaterdag 16 juni:
OPEN ORGELDAG
Vanaf 10.00 uur.
Heb je als amateur-organist altijd al eens op een echt kerkorgel willen spelen? Dan is er nu de mogelijkheid om je aan te melden voor de Open Orgeldag voor amateur-organisten. Je hebt dan de mogelijkheid om voor 12 euro 20 minuten op het fraaie Bätz-Witteorgel te spelen in de Pleinkerk in Wateringen. Op www.orgelwateringen.nl kun je zien hoe je je kunt aanmelden en welke tijdvakken nog vrij zijn. De inschrijving sluit op 13 juni. Belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Dinsdag 25 september:
BASISCURSUS TAROT
Van 19.30 tot 22.15 uur.
Deze basiscursus Tarot is voor beginners en duurt zes weken. De cursus wordt afgerond met een certificaat. De kosten bedragen 147,50 euro inclusief lesmateriaal. Bij aanmelding krijgt men Tarotkaarten twv 14,50 euro gratis. Aanmelden per e-mail of telefoon is vereist: marianne@goldenspirit.nl of tel. 06-21257507. www.goldenspirit.nlWESTLAND


Zaterdag 16 juni:
BOEKENMARKT EN PLATENZOLDER
Van 10.00 tot 11.30 uur.
Er is verkoop van boeken en dvd’s, cd’s en grammofoonplaten in de Hervormde Kerk in de Fonteinstraat in Poeldijk, achter de Action. Op de Platenzolder zijn meer dan duizend goede elpees, veel singletjes en bijna honderd 78 toeren platen en alle soorten cd’s. Muziek en boeken van alle tijden en voor alle smaken voor een kleine prijs. De opbrengst is bestemd voor renovatie van het dak van de kerk.RIJSWIJK


Zondag 24 juni:
INDISCH RONDJE
Van 16.00 tot 20.00 uur.
Na het succes van afgelopen jaar organiseert Grand Café De Halve Maan aan het Kessler Park 30 in Rijswijk ook dit jaar weer het Indisch Rondje! Er zullen diverse liveoptredens zijn van onder andere Challenge XL, Stella, en Edu Schalk & Diana Monoarfa. Gastheer is Jacques Wentink. Dit jaar is de toegang weer gratis. Zie ook www.sirwinston.nl.

Iedere donderdag:
WARME LUNCH
Vindt u het gezellig om samen te eten, maar wilt u liever ’s avonds de deur niet uit? In Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, het prachtige stadhuis van weleer, wordt vanaf elke donderdag een warme maaltijd door een kok een warme maaltijd bereid. Wilt u nieuwe contacten leggen en daarbij ook nog heerlijk eten? Kom dan langs! Voor slecht 5, euro kunt u genieten van een verrassingsmenu dat uit drie gangen bestaat. Reserveren is niet vereist maar wel fijn. Meer weten? Bel voor inlichtingen naar 070-7579250.

Vanaf 23 juni:
KIDS KITCHEN
Van 11.00 tot 14.00 uur.
Hou je van kokkerellen ben je tussen de 9 en 12 jaar oud, en lijkt het jou leuk om samen met andere kinderen jullie eigen kidskookcafé te runnen? Dan is Kids Kitchen zeker iets voor jou! Voor de grote vakantie kun je oefenen in onze professionele keuken. Bedenk leuke gerechtjes, stel een menu samen en maak mooie menukaarten. Hoe leuk is het als je in september je eigen kidskookcafé opent waar je gastvrij de buurtbewoners welkom heet? Geef je op voor de oefendagen op 23 juni, 30 juni en 7 juli in Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1. Voor informatie en aanmelden: jeugd@welzijn-rijswijk.nl

Elke maandagavond:
HARDLOOPGROEP
Van 19.00 tot 20.00 uur.
Jongeren van 15 jaar en ouder kunnen aansluiten bij de hardloopgroep van Welzijn Rijswijk, om hun conditie op peil te houden. Maar jongeren die nog niet zo veel conditie hebben, zijn ook hartstikke welkom. Daarnaast staan ontmoeting en gezelligheid hoog in het vaandel. Vandaar dat er na afloop altijd gezamenlijk wat wordt gedronken en (na)gepraat. De start is bij Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1. Bel voor informatie naar Gaby: 06-45722397.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.