Aanstaande donderdag: de volgende thuiswedstrijd tegen Vitesse!

Op donderdag 8 februari staat de volgende thuiswedstrijd van ADO Den Haag op het programma. Om 18.30 uur is het Vitesse van voormalig ADO Den Haag-trainer Henk Fraser de tegenstander in het Cars Jeans Stadion. Kom jij onze mannen aanmoedigen?

Via ADO Den Haag E-ticketing is het tegenwoordig heel eenvoudig om kaarten te kopen! Selecteer de wedstrijd en vak, reken de tickets af met Ideal en print je kaarten uit! Je kunt voor deze wedstrijd vier kaarten bestellen, dus neem vooral vrienden en familie mee om samen een wedstrijd van ADO Den Haag in het stadion te beleven! Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting, Club Cardhouders krijgen 5% korting op losse kaarten via E-ticketing. Let op: toegang tot het stadion is alleen mogelijk met een goed leesbare uitgeprinte e-ticket (of Seizoen Club Card)!

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3. P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. De kosten om op P1 te parkeren bedragen €10,-.

Bestel vandaag nog je kaartje voor ADO Den Haag-Vitesse via adodenhaag.nl/kaartverkoop. Zien we jou 8 februari in het Cars Jeans Stadion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.