Aanmelden voor het Haags Sportinitiatief

Sport is gezond en maakt gelukkig, daarom is het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te bewegen. Ondanks het grote sportaanbod in Den Haag zijn er groepen mensen die niet wekelijks bewegen. Wie voor deze doelgroepen een goed idee heeft om wekelijks minstens één uur in beweging te komen, maakt bij de Gemeente Den Haag kans op een subsidie van maximaal €10.000.

Alle Hagenaars in beweging. Dat is de ambitie van de gemeente Den Haag. Met het Haags Sportinitiatief wil de gemeente Den Haag verenigingen en particulieren ondersteunen die een idee hebben om anderen aan het bewegen te krijgen.

Doelgroepen
Het Haags Sportinitiatief is er bijvoorbeeld voor mensen die niet mee kunnen doen in het reguliere sportaanbod, zoals mensen met een beperking of mensen die wel willen bewegen maar zonder competitie. Voor ouderen, om in beweging te blijven, of juist voor kinderen, om in beweging te komen. Op de website www.haagssportinitiatief.nl staan meer voorbeelden van succesvolle ideeën waar in de afgelopen twee jaar subsidie voor is ontvangen.

Aanmelden
Alle Hagenaars kunnen via de website een aanvraag doen voor de subsidie om hun Haags Sportinitiatief op te starten. Na een jaar is het de bedoeling dat het initiatief zelfstandig kan blijven voortbestaan. Waar een Haags Sportinitiatief aan moet voldoen, staat beschreven op de website. Aanmelden kan tot en met 30 april 2018, voor 17.00 uur op www.haagssportinitiatief.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.