Aad de Mos te gast bij SC Monster

Donderdag was Aad de Mos te gast op de jaarlijkse sponsoravond van SC Monster. De oud-voetballer en trainer was al vroeg op het sportpark. Twee uur eerder dan de vergadering begon, besloot de De Mos bij de jeugd te gaan kijken om later ook bij de training van de hoofdselectie zijn keurend oog te laten gelden.

De voetbalanalyticus bleek onder de indruk en complimenteerde trainer Gerard van Emmerink van het tweede met de oefeningen en met name met getoonde het positiespel. De clubleiding liet weten trots te op de oprechte interesse die de tv-persoonlijkheid in hun club toonde.
Tijdens de sponsoravond werd bekendgemaakt dat Business Club ‘de Heeren van Polanen’ nieuw leven wordt ingeblazen. Daarnaast werden kartrekkers geïntroduceerd en nieuwe contracten getekend. “Mooi om te zien dat er weer nieuwe bedrijven onze club een warm hart toedragen en ons financieel steunen”, liet Theo Boelens van SC Monster deze krant weten.

Foto: Steunraadslid Gerben Voois voor de gemeente Westland, volgens Aad de Mos ‘Exceptioneel goed voorbereid’, sprak met De Mos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.