7e editie van De Nacht van De Hollandse Sterren

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Op zaterdag 7 april vindt de zevende editie van De Nacht van De Hollandse Sterren plaats! De SilverDome in Zoetermeer wordt voor één avond en nacht weer omgetoverd tot de gezelligste en grootste kroeg van de regio! Met topartiesten als André Hazes, Paul de Leeuw (zanger en presentator), Anita Meyer, John West, Stef Ekkel, Funky Pianos XL, Marc Lapre, Peter La Haye en feest DJ Jerome!

Wij nemen jullie weer mee in onze wereld met de beste artiesten, een unieke en supergave presentator, een spectaculair XXL podium, tot in de puntjes gethematiseerde decoratie in een sfeervolle hal waar iedereen weer uit volle borst mee zingt. En waar de handjes weer de lucht in gaan en de polonaise weer wordt gelopen door de enthousiaste feestgangers.
De Nacht van de Hollandse Sterren vind plaats op zaterdag 7 april van 20.00 tot 3.00 uur in de Silverdome in de Van der Hagenstraat 20 in Zoetermeer. Leeftijd:18+.

Tickets zijn de bestellen via www.denachtvandehollandsesterren.nl
Die-Hard FAN ticket € 17,50 UITVERKOCHT
Groep ticket € 17,50 p.p. (geldig voor 4 personen)
Early Star ticket € 22,50 * (geldig t/m 31 januari)
Rising Star ticket € 26,50 * (geldig t/m 28 februari)
Lazy Star ticket € 29,50 * (geldig t/m 7 april)
*zolang de voorraad strekt

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 10×2 tickets voor de De Nacht van de Hollandse Sterren verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 12 februari binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wat is de prijs van een Rising Star Ticket?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.