De 6e editie van Ladies Night Den Haag

Lezersactie: doe en maak kans!


De gezelligste vrouwenavond van de regio vind voor de 6e keer plaats op zaterdag 28 oktober in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag.

De Ladies Night zal om 19.00 uur van start gaan met voor de eerste 100 dames een heerlijk welkomstdrankje van Jillz sparkling cider en een verrassende goodiebag. Vervolgens kun je jezelf en je vriendinnen laten verwennen met nieuwste make-up, kleding en glinsterende sieraden bij meer dan 40 diverse stands, of laat je verrassen en ga in gesprek met een medium! Bent je niet echt een shopper? Dan kun je ook gewoon genieten van heerlijke hapjes en drankjes met ‘live’ entertainment van Jody Bernal, Donny van der Roest, Gerrit Schneider, Karel Mahieu, Frans Ashwin, Rico Houtman en DJ Danny Mendez.

De goodiebags worden mede mogelijk gemaakt door ICI Paris Delft, Jillz sparkling cider, Sun Place Ypenburg, Ariane Inden en Nestlé.

Koop je tickets online en hou meer geld over om te shoppen. De Early Bird Ladies Night Tickets kosten online €10,- aan de deur betaal je €20,-
Tickets en meer info vind je op onze website: www.ladiesnightdenhaag.nl. Indien je deze avond een stand wilt huren, kunt je contact opnemen met Sabrina de Kruyf op telefoonnummer 088-070 2040 of mailen naar info@ladiesnightdenhaag.nl

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 5×2 vrijkaartjes voor de Ladies Night Den Haag verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 9 oktober binnen zijn.

COUPON
Vraag: Jody Bernal kennen we allemaal van zijn nummer “‘Que Si Que No”, maar wat was de titel van zijn laatste zomer hit?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.