41ste VerkadeKlimaat-Oranjeloop Kwintsheul

Het Oranjecomité Kwintsheul organiseert in samenwerking met Atletiekvereniging Olympus ’70 op vrijdag 22 juni de 41ste VerkadeKlimaat-Oranjeloop Kwintsheul. Er zijn lopen voor verschillende leeftijdscategorieën. De 5 km- en 10 km-loop tellen mee voor het Agium Run Circuit klassement. De jeugdlopen starten om 19.00 uur (700 meter) en 19.15 uur (1.4 km), de 5 km om 19.55 uur en tenslotte de 10 km om 20.00 uur.

Dit jaar wordt ook weer het Open Westlands Jeugdkampioenschap gehouden. De twee categorieën voor jongens en meisjes zijn t/m 8 jaar de 700 meter en van 9 t/m 12 jaar de 1,4 km. De inschrijfkosten van de jeugdlopen gaan dit jaar naar de Heulse muziekvereniging Sint Gregorius.
In de Leeuwerik is de start/finishlocatie voor alle afstanden. Kleed- en douchegelegenheid wordt beschikbaar gesteld door Sportvereniging Quintus.

Inschrijving
De inschrijving van alle wedstrijden start om 18.00 uur in de tent op het terrein aan de Kievit in Kwintsheul. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 minuten voor de start.
Voorinschrijving is mogelijk tot zondagavond 17 juni om 21.00 uur via deze link of via de link op de site www.oranjefeesten-kwintsheul.nl. Graag een bewijs van de voorinschrijving meenemen op de wedstrijddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.