40UP in Het Paard van Troje in Den Haag

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Zaterdag 16 maart vanaf 21.00 uur vindt de lente-editie van 40UP plaats. 40Up is dé clubavond waarop je van veertig jaar dansmuziek kunt genieten in beeld en geluid. 

40UP is dus een feest der herkenning want alle hits komen voorbij. Van Kool & The Gang tot David Bowie, van Kings of Leon tot Gloria Estefan, van Prince tot Pharell Williams of Daft Punk, het behoort allemaal tot het repertoire van de 40UP DJ’s en meezingen mag natuurlijk!

Het leuke van 40UP is dat het concept breed toegankelijk is en qua muziek iedereen wat te bieden heeft. Vind je een liedje niet leuk, dan haal je een drankje bij de bar of je komt even op adem in de foyer, grote kans dat je vijf minuten later een nummer hoort dat je van A tot Z kunt meezingen!
Overigens ben je onder de 40 ook van harte welkom en zeker niet de enige want goede muziek is tijdloos en dat geldt ook voor de leeftijd.
Kaarten zijn te bestellen via www.40up.nl.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3×2 vrijkaarten voor de dansavond 40Up verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 11 maart binnen zijn.

COUPON
Vraag: Voor hoeveel jaar dansmuziek staat 40UP symbool?
Naam:
Adres:
Woonplaats:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.