40UP Big Bang in het Paard van Troje

Lezersactie: doe mee en maak kans!


40UP is hét dansfeest waar je als veertigplusser lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen. Een unieke avond met herkenbare muziek gemixt met videobeelden. Een ongedwongen sfeer, om samen met leeftijdsgenoten ouderwets uit je dak te gaan op de grootste hits van toen en nu. Met meer dan 60 feesten per jaar is 40UP, bedacht door tv-producent Harry de Winter, een absolute hit onder de veertigplussers.

40UP knalt het jaar uit met speciale ‘Big Bang’-edities. Op de ‘Big Bang’ is alles net even iets meer bijzonder, want er wordt uitgepakt met extra ‘special effects’, lichteffecten, confetti, sneeuwmachines én gastoptredens.

In Den Haag is de 40UP Big Bang op donderdag 27 december met het DJ Team en in een extra zaal met Upbeat waar de Haagse pioniers Mark van Dale & Peter van Leeuwen houseclassics draaien.
Kaarten voor 40UP zijn verkrijgbaar via www.40up.nl.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3×2 kaartjes verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Mail het antwoord op de vraag: “Door wie zijn de populaire 40UP feesten bedacht?” naar lezersactie@haagmedia.nl. Let op: de reacties moeten uiterlijk vrijdag 21 december binnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.