40 bijzondere uitjes in je eigen achtertuin

17 EN 18 JUNI IS STAP UIT JE STAD-WEEKEND!


Stap Uit Je Stad_4
De leukste uitjes in de achtertuinen van Rotterdam en Den Haag. Voor elke leeftijd is er iets te doen. Van niet duur tot gratis. Dus waar wacht je op? Kom mee naar buiten en ontdek je achtertuin!

Maar liefst 40 enorm leuke uitstapjes op een presenteerblaadje, dat biedt Stap uit je Stad in het weekend van 17 en 18 juni. Actief, recreatief, cultureel én voor alle leeftijden. Voor een uur, een dagdeel of een hele dag.

Een aantal uitjes zijn specifiek voor dit weekend samengesteld, sommige kunnen ook daarna worden bezocht. Stap Uit Je Stad is een unieke co-creatie van bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) aangesloten gemeenten, marketingorganisaties en ondernemers uit het gebied. De buren, de gemeente Krimpenerwaard en de gemeenten in de Krimpenerwaard doen ook mee.

Allemaal in mooie buitengebieden van de regio Rotterdam Den Haag waarvan u het bestaan niet eerder ontdekte! Met Stap uit je Stad willen de 21 gemeenten in de regio de stedelingen laten ervaren hoeveel leuks er te doen is in hun eigen ‘achtertuin’. Van Voorne Putten tot Midden Delfland, van Maassluis tot Krimpenerwaard,Afbeelding_Stap Uit Je Stad_2

Leuke uitjes in de buitengebieden van de regio Rotterdam Den Haag. 21 gemeenten laten zien hoeveel leuks er te doen is in hun eigen ‘achtertuin’. Voor elke leeftijd is er iets te doen.

De activiteiten
In elke uitje werken een aantal organisaties samen aan een zo leuk mogelijk aanbod. Sommige activiteiten zijn actief: fietsen, kanoën, suppen, klimmen, raften, boogschieten, speuren, trailrunning, powerkiten en meer. Andere activiteiten zijn meer recreatief: lopend, per (huur)fiets, per fluisterboot, waterbus of per eend (2CV) genieten van de prachtige omgeving en smullen van lokale heerlijkheden. Weer andere uitjes zijn cultureel: met kunstroutes en tochten langs historische gebouwen.

Voor elke leeftijd is er iets te doen. Van niet duur tot gratis. In totaal zijn er 40 uitstapjes die je niet alleen een heel leuke tijd bieden, maar waardoor je ook je directe woonomgeving van haar mooiste kant leert kennen. Wie op 17 en 18 juni binnen blijft, doet zichzelf tekort! Dus Stap uit je Stad!

De 40 uitjes zijn te vinden en te boeken op de website van Stap uit je Stad: www.StapUitJeStad.nl.


Lachende man
Ontdek in het weekend van 17 en 18 juni hoeveel er te beleven valt direct buiten je eigen woonplaats. Stap uit je Stad biedt 40 enorm leuke uitstapjes op een presenteerblaadje.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.