Informatiebijeenkomst over herinrichting Betje Wolffstraat

Donderdag 15 februari is er in het Roemer Visscher College een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst gaat over de vernieuwing van de openbare ruimte van de Betje Wolffstraat.

Deze informatiebijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst van 8 maart 2017. Toen sprak de gemeente met bewoners over het ontwerp voor de herinrichting van de Betje Wolffstraat. Hierover heeft de gemeente ook gesproken met ondernemers en vastgoedeigenaren van de winkels en woningen in het gebied. Zij gaven aan bezig te zijn met een investeringplan voor de Betje Wolffstraat en omgeving. De gemeente is hier blij mee en wil de beide plannen graag op elkaar afstemmen. Het betekent dat de herinrichting van de Betje Wolffstraat later wordt uitgevoerd.

De informatiebijeenkomst wordt donderdag van 18.15 tot 19.00 uur gehouden in het Roemer Visscher College aan de Roemer Visscherstraat 106. Tijdens de bijeenkomst zijn medewerkers van de gemeene aanwezig om de aanwezigen te informeren over de herinrichting van de openbare ruimte van de Betje Wolffstraat.

Woningcorporatie Staedion informeert de mensen over ideeën voor de toekomst van haar woningen en winkels in de Betje Wolffstraat. Het gaat om ideeën die verder uitgewerkt moeten worden tot echte plannen voor de buurt. Bij die plannen worden bewoners en ondernemers betrokken. Woningcorporatie Haag Wonen en de ondernemersvereniging (BIZ) zijn ook aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.