Mysterieuze avonturen bij Don Bosco

Zoals elke vakantie kan de jeugd ook in de voorjaarsvakantie weer terecht bij Don Bosco Rijswijk. Op 27, 28 februari en 1 maart kunnen kinderen van 4 tot en met 16 jaar meedoen aan actieve, creatieve en sportieve activiteiten tijdens het ‘1001-nacht bos’. De kinderen worden verdeeld in de leeftijdsgroepen 4-6 jaar, 7-8 jaar, 9-12 jaar en 13+, met elk een eigen programma.

Zo gaan de kleintjes de strijd aan tegen de rovers van Ali Baba, is er een zoektocht naar de lamp van Aladin en is er een kamelenrace. De tieners gaan onder anderen couscous maken en spelen Ik Hou Van Holland. Ze gaan verder knutselen, bakken, het bos in en het toneel op. Een dagschema duurt van 09.45-15.15uur en kost 4 euro per kind. Van te voren aanmelden is niet nodig; een lunchpakketje en oude kleding wel.

Naast het 1001-nachtbos organiseert Don Bosco in maart een cursus judo in samenwerking met Haaglanden Beweegt. Kinderen die meer van andere sporten houden, kunnen een keer naar Sport Fit op donderdagmiddag bij Don Bosco komen. Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk staat op www.donboscorijswijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.