112-dag Haaglanden in het Zuiderpark

Hulpverlening in al z’n facetten zien, ervaren en beleven op donderdag 23 augustus van 10.00 en 16.30 uur. Na het enorme succes in 2015, met ruim 50.000 bezoekers, organiseert Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) voor jong en oud weer de 112-dag Haaglanden in het Haagse Zuiderpark. De entree is gratis.

Brandweer, politie, ambulance, defensie en andere hulpdiensten pakken nog grootser, indrukwekkender en spannender uit dan drie jaar geleden. Nieuwe partijen zoals de USAR, ProRail en Rijkswaterstaat zijn dit jaar van de partij en maken het hulpverlenersplaatje in Haaglanden compleet. Dankzij de enthousiaste deelname van de aanwezige hulpdiensten én de belangeloze medewerking van HTM, Dunea en Triodus Kinderopvang is het weer mogelijk een prachtige 112-dag op te zetten.

Voor de bezoekers wordt het écht zien, ervaren en beleven! Het gevarieerde programma ziet er als volgt uit: spectaculaire demonstraties – politiehonden – traumahelikopter – duiken met de brandweer – heel veel verschillende voertuigen – brandweerdrone – springkussens – demonstraties drenkelingentransport – rondritten – tips om woninginbraken en brand te voorkomen – Virtual Reality container – spuithuisjes met de jeugdbrandweer – rookcontainer – Brandweermuseum – blusrobot – opsporing door NFI – demonstraties van de grote kraan – demonstraties van de USAR – schminken van wondjes bij de ambulancedienst – bijzondere historische brandweervoertuigen met tentoonstelling – Stoomclub West Zuiderpark – Buurt Interventie Team – de grote schuimparty aan het eind van de dag! Kom langs op deze spectaculaire dag en neem je familie, vrienden, kennissen en buren mee!

Blijf op de hoogte!
Volg het nieuws rondom de 112-dag Haaglanden op Twitter, Instagram en Facebook via 112dagHaaglanden. Houd de #112dag in de gaten én volg, deel en like! Gebruik @112dag en/of #112dag. Kijk alvast op www.112daghaaglanden.nl voor een digitale rondleiding over het terrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.