Zurel Interieur in Rijswijk, alles op het gebied van vloeren

Celal Zurel is na 23 jaar op zijn vertrouwde locatie verhuisd van de Goeverneurlaan te Den Haag naar de Lindelaan in Rijswijk. Met de zeer complete winkel op het gebied van alle soorten vloeren biedt Zurel Interieur een breed assortiment vloerbedekkingen. Tapijt, vinyl, laminaat, pvc, marmoleum, houten vloeren, alles kan Zurel leveren.

Klanten van Zurel zijn trouw, ook nu het bedrijf zich in Rijswijk heeft gevestigd komen de vaste klanten nog altijd voor goede service, kwaliteit en eerlijk advies. De heer Zurel: “Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van alle bekende merken laminaat en parket maar ook trappen stofferen met tapijt en vinyl behoort tot onze mogelijkheden.”

Gratis inmeten
“Heeft u een project en wilt u advies op locatie? Neem dan direct contact met ons op of kom naar de winkel voor een vrijblijvende offerte,” vervolgt de heer Zurel. “Wij verkopen, adviseren, monteren en installeren veel producten op locatie tegen een all-in prijs. Een extra service is het gratis inmeten. Ervaren stoffeerders die grondig en netjes te werk gaan, verrichten onze werkzaamheden. Wij verwijderen ook tegen meerprijs oude vloeren. Daarnaast beschikken wij over een collectie met diverse soorten verlichting. Informeer ook naar de actie mogelijkheden!”

SPECIALE ACTIE
Zurel geeft de komende weken op alle topmerken van vele vloeren 15% korting!

Contact
Zurel is gevestigd aan de Lindelaan 291 in Rijswijk. Tel. 070-3964536. De openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag van 09.00-18.00 uur.

www.zurelinterieur.nl
E-mail info@zurelinterieur.nl
Facebook Zurel Interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.