Woonmode Rijswijk grootste Luxaflex Gallery Shop

‘Wij maken van uw huis een sfeervol thuis!’


In de woonwinkel van Woonmode vindt u sinds kort de grootste Luxaflex Gallery Shop van Nederland. Het bedrijf in winkelcentrum In de Bogaard heeft echt alles op het gebied van raambekleding en binnenzonwering van dit wereldberoemde A-merk. Zéker de moeite waard om binnenkort een kijkje te nemen en u te laten inspireren door alle mogelijkheden.

Woonmode was met 1250 vierkante meter al de grootste woonwinkel van Den Haag en omstreken. Voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, behang en karpetten moest het wel heel gek lopen wilde je er niet slagen. En sinds kort grijpt ook niemand mis in de Luxaflex Gallery Shop. Dit is de nieuwste en grootste shop van het Amerikaans-Nederlandse merk, dat al zeventig jaar lang een begrip in de wereld van de zonwering is. “Vanaf nu kan je álles op het gebied van raambekleding en zonwering van Luxaflex bij ons vinden,” zegt directeur Sander Groen. “We hebben de complete collectie, die telkens met het nieuwste van het nieuwste wordt aangevuld.”

Horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plissés, duettes, silhouettes, vouwgordijnen, houten jaloezieën en meer. De keuze is enorm en de combinaties zijn eindeloos. Daarom is een bezoek aan de inspirerende Luxaflex Gallery Shop bij Woonmode zeer zeker aan te raden. “Omdat we alle mogelijke producten in het groot, en met het juiste licht, kunnen laten zien, krijgen mensen direct een goed idee hebt hoe het er thuis uitziet. Ook is het mogelijk om producten zelf te testen met de nieuwste elektrische Luxaflex Powerview bedieningen, waarmee u uw raambekleding of binnenzonwering eenvoudig kunt bedienen met een afstandsbediening of smartphone.”

In de nieuwe Luxaflex Gallery Shop is tevens een groot en multifunctioneel beeldscherm geplaatst, waarop alle mogelijke informatie van de verschillende producten, opties en toepassingen getoond wordt. Voor advies en informatie helpen de enthousiaste en deskundige adviseurs van Woonmode u graag. Zij zijn exact op de hoogte van alle producten en innovaties, zodat u verzekerd bent van de juiste producten voor uw persoonlijke situatie.

Alles onder één dak
Woonmode Rijswijk is al 32 jaar een unieke woonwinkel in regio Haaglanden. De kracht van het familiebedrijf zit in combinatie van de complete collectie, de kwaliteit, het vakmanschap, de service én de scherpe prijzen. “Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij bewust met een grote groep eigen vakmensen, van stoffeerders tot parketteurs, van zonweringmonteurs tot behangers. Zij staan garant voor een professionele maatneming en plaatsing van alle mogelijke producten. Wij zijn dan ook trots dat wij op de grote reviewsite HYPERLINK “http://www.klantenvertellen.nl/”www.klantenvertellen.nl een zeer hoge waardering van onze klanten krijgen (namelijk een 8,7!).”
”Bij Woonmode vindt u een complete collectie op het gebied van vloeren, raambekleding en wandbekleding onder één dak, waardoor u bij ons kunt slagen voor de complete woninginrichting. U hoeft dus maar met één partij in zee, dit biedt veel gemak en bespaart u bovendien geld.”

Speciale kortingen
In het kader van de opening van de Luxaflex Gallery Shop heeft Woonmode de komende periode volop scherpe acties, zoals speciale kortingen op A-merk laminaat, tapijt, parket en pvc-vloeren, gordijnen, karpetten en boxsprings. Raambekleding en binnenzonwering wordt geheel gratis ingemeten en gratis geplaatst, dus Woonmode is zéker een bezoekje waard!
De collecties, alle acties en meer informatie over Woonmode staan op www.woonmode.nl.

Contact
Woonmode Rijswijk is gevestigd in Winkelcentrum In de Bogaard aan het Bogaardplein 6 in Rijswijk. Tel. 070-3960610.

www.woonmode.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.