Werknemers van Behangparadijs John van Zweden vallen in de prijzen

  1. Twee werknemers van Behangparadijs John van Zweden uit Den Haag Ivo Vermeulen (rechts op de foto) en Richard Janse (links op de foto) zijn beide in de prijzen gevallen tijdens het NK Woningstofferen in Gorinchem.

Vorig jaar waren ze respectievelijk 2de en 3de wat al een fantastische prestatie was, maar dit jaar hebben ze het overtroffen. Richard werd wederom derde van Nederland en won het bronzen mes 2017. Ivo werd eerste en won het Gouden Mes 2017 en mag zich een jaar lang de beste stoffeerder van het land noemen. In 2013 won Ivo ook de eerste plaats. Nooit eerder werd iemand twee keer Nederlands kampioen.

Tijdens het NK Woningstofferen werden drie opdrachten verstrekt die ieder worden uitgevoerd op een paneel van 180 cm x 180 cm. De opdrachten werden in willekeurige volgorde uitgevoerd en bestonden uit een decoratief ontwerp m.b.v. een strokenvinyl (Hongaarse punt), een decoratief ontwerp met Marmoleum en een ontwerp met een schoonloopmat overlopend naar Marmoleum. Professionals op het gebied van woningstofferen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het NK en zo de waardering en bevestiging te krijgen van hun expertise. De jury kijkt naar het eindresultaat maar ook naar hoe netjes je hebt gewerkt. Of je tijdens het leggen de boel schoonhoudt.

Uiteraard is John van Zweden super trots dat hij twee van zulke bekwame stoffeerders in dienst heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.