Wateringse Veld Loopfestijn en Zomerfestijn

Om het geheel van het Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn zondag 11 juni – zowel voor de deelnemers, het verkeer alsmede het publiek – veilig en ordelijk te laten verlopen is het noodzakelijk dat er tussen 10.30 uur en 13.30 uur verschillende verkeersmaatregelen worden genomen.

In diverse gebieden langs het parcours zal een aantal straten en wegen zo kort mogelijk worden afgesloten. In overleg met Gemeente Den Haag, Delfland, Westland wordt er naar gestreefd deze afsluitingen zo efficiënt en doeltreffend mogelijk in te stellen.
Onder andere: de Laan van Wateringse Veld, het Oosteinde in Wateringen bij de Treslonglaan, Noordhoornseweg/Molenwetering, Turfschipper/Henri Ter Halstraat, Waterpark/Kwaklaan zullen kort afgesloten zijn. De Santiagosingel is van 8.00 tot 17.00 uur gesloten voor doorgaand verkeer.

Alle informatie over het parcours en verkeersmaatregelen staan op www.wateringseveld.info/loopfestijn

Voor vragen kan men contact opnemen via de websiteIedereen kan meedoen aan dit hardloop evenement! Op zondag 11 juni wordt in Sporthal Hoge Veld aan Panamaplein 30 een mogelijkheid geboden tot na-inschrijving voor alle looponderdelen.

Deelnemen aan de activiteiten rodeo, boogschieten, voetbal, darts, dansen, boksen, bubbelvoetbal en stormbaan zijn gratis. Live muziek wordt verzorgd door Willem Bodhi (‘Deze zomer blijf ik in Den Haag’), de Theelephants en Sander Kaatee met zijn band. Diverse (sport-)verenigingen en organisaties zijn aanwezig. Er zijn lekkere hapjes bij het Zomerfestijn in het Vlietpark aan de Santiagosingel én dit is vrij toegankelijk voor publiek van 11.00 uur tot 16.00 uur.

“Wil of kan je niet meelopen met deze gezellige regionale loop, kom dan meehelpen om van de twee evenementen een groot succes te maken. Ook bij de straatafsluiting in jouw omgeving kunnen we hulp gebruiken. Meld je hiervoor direct aan en je krijgt hiervoor instructie, een kleine attentie en een veiligheidshesje ter beschikking. Ook leuk is het opvrolijken van je eigen straat met muziek, aanmoediging en vlaggen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.