Vrolijk Atteljee voor uw schilder- en tekenmateriaal, schilderles en workshops!

Vrolijk Atteljee is alweer twee jaar gevestigd aan de Van Vredenburchweg 20 in Rijswijk. Linda Vrolijk, eigenaresse van Vrolijk Atteljee, geeft naast het vervaardigen van haar eigen kunst al jaren les en workshops. Het doel van de winkel is naast het aanbieden van divers materiaal zeker ook het inspireren van mensen. Daarvoor zijn er tal van voorbeelden door de winkel heen; van beschilderde stenen, borden, veren tot schilderijen op canvas of steigerhout.

Daarnaast is er een continu wisselend aanbod van voorgetekende canvasdoeken inclusief voorbeeld voor diegenen die graag thuis schilderen, maar moeite hebben met het opzetten of tekenen van hun werk. De sfeervolle winkel is in deze korte tijd langzaam uit haar jasje aan het groeien. Er zal dan ook uitbreiding volgen.

Schilderles
Tijdens de schilderlessen bepalen de cursisten zelf wat ze willen maken. Er wordt gekeken welke stijl en techniek bij hen past; van acryl, olieverf, mixed media of aquarel. En van het schilderen op hout, canvas of andere ondergronden. Hierdoor komt de grote diversiteit van kunstwerken die gemaakt worden tijdens de lessen. Er wordt gewerkt met een 5-strippenkaart die alleen afgeschreven wordt bij aanwezigheid. In het lesgeld zit alle materiaal (excl. ondergrond) inbegrepen. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. “Schilderen heeft een geweldig effect op mensen. Het geeft rust, ontspanning, en een heel goed gevoel als je trots kan zijn op je werk.” Dit is dan ook de grootste drijfveer van Linda.

Workshops
Naast de lessen worden ook diverse workshops aangeboden voor mensen die eenmalig deze schilderervaring willen beleven. Ervaring is niet nodig. Alles wordt voorgetekend aangeboden, er is professionele begeleiding, men bepaalt zelf de kleuren en gaat gegarandeerd met een prachtig kunstwerk naar huis. 
Zo zijn er onder meer workshops Dikke Dames, Steigerhout beschilderen, Mixed Media, Grote Meesters, Zentangle, Stenen of veren beschilderen, Pastel, Bamboebord beschilderen, Aboriginal Art, het beschilderen van een boomstam en de workshop Paint your own huisdier, kind, et cetera waarbij een door de cursist zelf uitgekozen foto voorgetekend wordt. Er is altijd ruime keuze uit afbeeldingen. Voor speciale gelegenheden (denk aan teambuilding, vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes) worden workshops op maat aangeboden. Het workshopaanbod staat op de site van Vrolijk Atteljee. De workshops worden gegeven in de workshopruimte achterin de winkel of op locatie!

Contact
Vrolijk Atteljee is samen met lijstenmakerij In de Lijst gevestigd op de Van Vredenburchweg 20 in Rijswijk en is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.
Zie ook www.vrolijkatteljee.nl of kijk op de facebookpagina Vrolijk Atteljee of Dikke Dames Workshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *