Tianmisushi in In de Bogaard, de lekkerste verse sushi

Sinds 16 juni is in In de Bogaard is Tianmisushi gevestigd. De heer Chen en zijn compagnon maken de lekkerste sushi klaar, alles vers van het mes. De klant bestelt, en daarna worden de sushi pas gemaakt, dus verser kan echt niet. Er is een ruim assortiment sushi’s waar men uit kan kiezen, alle combinaties zijn mogelijk. Zo levert Tianmisushi gerechten, waar vele soorten verschillende sushi’s in een menu zitten. Daarnaast kan men er ook terecht voor sashimi, salades, en wokgerechten.

De overheerlijke wokgerechten zijn al verkrijgbaar vanaf € 7,90. Men kan dan kiezen uit verschillende soorten vlees, vis, diverse groenten en een saus. Dit kan met noodles of met rijst. De klant kan de bestelling meenemen of in het gezellig ingerichte restaurant opeten. Mensen die liever een patat of andere Hollandse snack willen, kunnen ook bij Tianmisushi terecht; een snackgedeelte is eveneens aanwezig.

Speciale actie
Aangezien de sushi op bestelling vers wordt gemaakt, is het makkelijker om van te voren de bestelling telefonisch of via de website door te geven. Dit voorkomt dat men lang moet wachten.
Bestellen via de site www.tianmisushi.nl levert ook nog een extra korting op. Mailen kan ook naar info@tianmisushi.nl.
Momenteel houdt Tianmisushi een speciale actie: het tweede produkt voor de halve prijs. Let op, deze actie Is alleen geldig bij afhalen.

Contact
Tianmisushi is te vinden aan de Prins Johan Friso Promenade 30, schuin tegenover de Hoogvliet, naast de Bogaard Kliniek. Parkeren kan vlakbij in de parkeergarage Qpark 5. Tel. 070-4129999.
De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 11.00-22.30 uur. Zondag van 12.00-22.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.