The Music Brothers… een koffietent vol verrassingen!

Bij The Music Brothers aan de Lichtenbergweg in Den Haag staat er veel te gebeuren. Deze fraai opgeknapte koffietent waar de klant voor een euro een heerlijk kopje cappuccino kan nuttigen, is gezellig. En zoals de naam al zegt, de muziek ontbreekt daar zeker ook niet. Maar niet alleen de muziek uit de radio is de link met deze koffietent; de eigenaren gaan zelfs aanstormend Nederlandstalige zangtalenten de mogelijkheid bieden om zich in een real life soap op Info Thuis te laten zien.

Albert Vaders alias Appie is samen met zijn compagnon Anton IJzendoorn de oprichter van deze gezellige koffietent. Zij zijn op het idee gekomen van dit leuke idee om zo zangtalenten de kans te geven om zich te manifesteren.

“Van een vers gezet kopje koffie à 1 euro, vers afgebakken broodjes, met keuze uit vele zelfgemaakte salades en gehaktballen, voor de lekkerste lunch kan men bij ons terecht,” aldus een enthousiaste Appie. “Wilt u broodjes van te voren bestellen zodat u niet hoeft te wachten? Bel 070-7370498. Voor alle ontwikkelingen en soap-perikelen rond The Music Brothers kan men ook de facebookpagina koffietentthemusicbrothers in de gaten houden.”

Contact
Koffietent The Music Brothers is gevestigd aan de Lichtenbergweg 2 in Den Haag. De openingstijden zijn van 06.00-16.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.