Sport Stars bij Haag Atletiek

Ben jij sneller dan Max Verstappen, kun jij harder schieten dan Messi of sneller sprinten dan Dafne Schippers? Doe dan op zaterdag 19 augustus mee met Sport Stars – Den Haag bij Haag Atletiek en help geld inzamelen voor het Nederlandse Rode Kruis.

Sport Stars is een te gekke sportdag geschikt voor alle leeftijden. Je doet mee op 20 sportonderdelen zoals het hardste schot, dribbelparcours, verspringen, speedtest enzovoorts. Wat Sport Stars extra leuk maakt is dat je ook sporten kunt doen die je misschien nog nooit hebt gedaan zoals American Football, Cricket of Lacrosse. Omdat alle scores worden bijgehouden, is aan het eind van de dag bekend wie zich de ‘Beste Allround Sporter van Den Haag’ mag noemen. Natuurlijk kun je ook voor de lol meedoen.

Sport Stars om 10.00 uur bij Haag Atletiek aan de Laan van Poot 353-A in Den Haag, en duurt tot 17.00 uur. Je mag zelf bepalen hoe laat je begint want er is voldoende tijd voor alle onderdelen. Je kunt individueel inschrijven maar ook met een team van vrienden, familie of collega’s. Inschrijven kan via de website www.sportersinactie.nl Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- (kinderen t/m 12 jaar gratis).

Sporters in Actie
Stichting Sporters in Actie organiseert sinds 2012 belangeloos sportieve evenementen ten bate van het goede doel. Marc Agtersloot, voorzitter van Sporters in Actie: ‘Het is fantastisch on te zien dat veel sportbonden Sport Stars aangrijpen om hun sport te promoten en belangeloos meewerken aan dit unieke evenement. Omdat ook Haag Atletiek de accommodatie beschikbaar stelt kan de complete opbrengst van het evenement ten goede komen aan het Nederlandse Rode Kruis.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *