Speel het hilarische partyspel Who’s The Dude?

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Het nieuwste spel van de makers van Escape Room The Game en Mouthguard Challenge. Hij is onhandig, relaxed en jouw beste vriend in het hilarische partyspel Who’s The Dude? In dit gloednieuwe spel speel je hints met de 1,50 meter lange opblaasbare Dude. Beeld samen met hem zoveel mogelijk situaties uit binnen 45 seconden: een activiteit, sport, film of beroep. Je verdient punten door anderen te laten raden wat jij en je nieuwe beste vriend nadoen. Vergeet niet, de Dude verliest nooit!

Who’s The Dude? is het komische partyspel, waarin je de strijd aangaat met je familie en vrienden om zoveel mogelijk punten te verdienen met hulp van de Dude. Onder druk van de timer in de speciale Who’s The Dude? app zijn de grappige en soms bizarre opdrachten minder makkelijk dan ze in eerste instantie lijken. Elk goed geraden antwoord levert de speler die het juiste antwoord gaf een punt op, en jou en de Dude ook. Hoe beeld jij uit dat je de Dude een aanzoek doet, hem versiert in de bioscoop, dat je samen in een achtbaan zit, of onbeschaamd werkt? De Dude is overal voor in en beeldt net zo makkelijk een yogaleraar, vampier of gynaecoloog uit als Spiderman, Doornroosje of een masseur. Ben jij het beste duo met de Dude en scoor je de meeste punten? Who’s The Dude? is het spel waarin je het met elkaar doet!

Aantal deelnemers: 3 tot 8 spelers. Leeftijd: 16+. Consumentenadviesprijs: € 24,99. Verkrijgbaar via: bol.com en in alle speelgoedwinkels.
Voor meer informatie: www.identitygames.nl

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 2 spellen Who’s The Dude? verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail het antwoord op de vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 17 juli binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wat is de consumentenadviesprijs van Who’s The Dude?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.