Spectaculaire DrumDrieDaagse in Musicon

In het weekend van 11, 12 en 13 augustus organiseren Musicon, De Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station weer de DrumDrieDaagse en dit alweer voor de 16e keer. Het wordt weer een spectaculair muziekevenement. Er is plaats voor 72 deelnemers en er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Deelnemende drummers/docenten zijn dit jaar Kaz Rodriguez (UK studio-drummer), Bram Hakkens (Douwe Bob, Kane en Kyteman), Michael Schack (Netsky), Alaor Soares & Banda MPB (Braziliaanse drums), Yoran Vroom (Frank McComb en Ed Motta), Jan Wolfkamp (Pads Alloud en Muziektheater), Koen Herfst (Epica), Sarah Lavinia Feenstra, Fred Cohen, Olaf Fase, Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en nog vele anderen. Tijdens de DrumDrieDaagse volgen de deelnemers drie dagen lang clinics en workshops van bovengenoemde drummers/docenten. Dit programma is alleen te volgen door deelnemers die zich hebben ingeschreven via www.drumdriedaagse.nl.

Op de vrijdag en zaterdag is er ook een avondprogramma. Op vrijdag is er een optreden van Banda MPB met Alaor Soares, dé Braziliaanse drummer/percussionist van dit moment. Op zaterdag is er een jamsessie met de band The Smart met Sarah Lavinia Feenstra. De optredens zijn vrij toegankelijk voor deelnemers en ook openbaar toegankelijk voor niet-deelnemers tegen €7,50 entree.

Musicon is gevestigd aan de Soestdijksekade 345 in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.